Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

ja saška

moj vcerajsi jedalnikcek
ranajky-nic
desiata-nic
obed-pohar cistej vody
olovrant-nic
vecera-kusok torty

dneskajsi
ranajky-nic
desiata-cerealite fitnes asi jednu hrst s mliekom
obed nebude nic,vecera podla toho ako budem musiet,ach ach

vitana

takze vcera:
r: musli s mliekom
d: nic
o: ryzovy nakyp
o: mandarinka
v: zeleninka s ryzou a kuracim maskom

2xkava bez cukru, voda

mira

Jednoduchá zeleninová polievočka - uvaríš si zeleninku 10 minút, pridáš kvalitnú sojovku a cca 5 min. mierne zahrievaš. Ochutíš pár kvapkami zázvoru a môžeš dať celozrnnú cestovinu alebo knedlíčky - ľahké, osviežujúce.
Toto ťa uvoľní a nebudeš mať takú chuť na sladké.
pri chuti na sladké je dobré dávať pozor na soľ a pečené jedlá. Slané sú aj syry alebo šunka, chlieb.

????

Šak to je potom rovnaký humus ako sáčková polievka. Čo si myslíš že má lepšiu výživu ako tá sáčková? Tak si radšej uvar vo vode zeleninu a dochuť bylinkami. Ved také dačo ako sáčková polievka alebo ten pohár z lidla máš konzumovať iba sem-tam. napríklad na horách. Ale ako každodenné jedlo to určite neobstojí

pusate

ale čo by sačkova polievka. to v lidl predavaju v takom pohari ako podravka alebo korenie...a ma to len 4KCal na 100g a chuti to dobre mňam...

twiggy

r:pizzový rožok 60g...
d: aéro 35g
o: špagety s mexickou omáčkou
o.jablko
v: rožok celozrnný maslo šunka veľa zeleniny...2 dl mlieka
nízkotučný jogurt

nikush

r:dva krajce cierneho chleba so syrom,uhorkou,paprikou
o:kuracie prsia plnene spenatom plus salat s bielym jogurtom
o:jogurt
v:salat z obeda

pusate

vies co ti v tom jedalnicku chyba petusska? daka polievka najlepsie nizkokaloricky bujon v kombinacii s dusenou zeleninou...vzdy lepsie zasyti a ma menej KCal ako 2 lievance a este sa mi zda ze jes casto pečivo..ked mas chut na sladke radsej si daj ovocny jogurt0%tuku namiesto medovnikoveho kolaca.