ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
8:00-celozrnne toasty so sunkou a platkovym syrom,paradajka,paprika,redkovka
9:30-jablko
11:00-tvarohovy kolac
13:00-hydinovy vyvar=rezancova polievka
14:00-2 lyzice ovsenych vlociek s kuskom jogurtu
15:00-jahodovy kolacik-maly
16:00-2 lyzice ovsenych vlociek,lyzica jogurtu a posekana polka jablka.
CO NA TO POVIETE?Je to ok?Asi si dam este o take 2 hodinky zeleninovy salat s olejom z tekvicovych semiacok.Mam 19, 177/54
ved ako ty chces .. ja sa len cudujem odkial berie tvoj organizmus vitaminy... lebo z tej stravy urcite nie.. no a ja si prave idem dat k obedu velku misku uhorko-paradajkoveho salatu :)
rožok veľa zeleniny mlieko
zmrzlina 2 kopčeky
rožok mlieko
polka mily jedno acidko
veľa becherovky
17,PRECO?
klewa a kolko mas rokov? :)
MYSLIM ZE SI TO VELMI DOBRE ROZPISALA ZUVIK....TERAZ SOM SI TO UVEDOMILA
tak to mozem len ticho zavidiet ... zda sa, ze patris k tym stastnejsim, co mozu jest vsetko a nepriberu ... no ale tu zeleninu by si myslim mala doplnit do svojho jedalnicka, aby si tam mala aj nejake vitaminy... mne napr. ani nechuti obed alebo vecera bez cerstveho salatu.
R: omeleta a celozrnnym roztekom
Desiata: myslim ze to boli piskotky s detskou vyzivou
Obed: polievka fazulova a cestovinky s nejakou omackou( mamka varilaa:D )
Desiata: hranolky s kecupom
Vecera: celozrnny rozok s maslom
a cez den som zjedla hrusku aj sladkost...: ))) inak, nechapem ludi co fakt ziju sposobom, ze rano nic, obed nic..ved rano sa ma clovek najest co najviac...telo potrebuje totiz aj z niecoho zit. ...a ak si niektora mysli, ze tym ze telo necha hladovat vyhraje, tak je to hlupost, pretoze telo strati na isty cas trosku vahy. no tie bunky chudacky si zapamataju ten šok a nabuduce ked nieco spapa ta dotycna, tak si bunka odlozi dva krat tolko(ako zasobu, ak bynahodou zase niekedy musela hladovat)..tak vznika jojo efekt..