Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

olympia

uf :( aj ja sa chcem tak ovladat v jedeni ako vy :( dnes som spasala velky balik piskot, jogurt,celu misu zeleninoveho salatu,nejaky keksik a dala som si aj par platkov slaninky-co ma teraz trochu mrzi :(.....ale viac ma trapi ta pazravost-neda sa to proste ovladat.nie ze dnes, ale uz dobre dlhu dobu

romana

Tak na 16 rokov, je to podľa mňa málo. A tvoj jedálniček, ako dieta... Mám dcéru, čo má 12 a zje toho podstatne viac, Má 45 kg a vôbec nie je tlstá. Akurát zdravá, krásna, pevná, vyvíjajúca sa mladá žabka.

romana

aj ja som rozmýšľala, či to 36 je vek alebo váha? Prepána!!!!! ak váha tak to nie je človek.... asi dieťa.

klewa

sak koho by bavilo chudnúť a najme ked nemusí...nechapem čo je na chudnutí a hladovaní také super ked to tolkých chytilo...a teba najviac nechápem pusate, sak ty si jak kostra preboha 36kg a chceš chudnúť...to kolkochceš vážiť 20kg?

rehab

11:00 biely rozok so sunkou,banan
13:00 kopec fleciek s kapustou,jablkovy dzus,tycinka CORNY,banan....a to este ani neviem cim budem pokracovat uz ma NEBAVI CHUDNUUUTTT!!!!:(((

pusate

ješ dosť často...ale pri tvojej výške a váhe je to ok.
8.00: nízkotučný jogurt,hrstka cornflaksov
čaj na chudnutie
10.30: 1polistirén-ryžový chlebíček,jablko
minerálka
13.00: dusený špenát,pol vajca na tvrdo
-bez žltku!
15.30: šálka kávy,1sušienka bebe
minerálka
a o 17.30 si dám rajčinu,papriku a
1 plátok tvrdého syra-light.a ešte raz ten redukčný čaj....
kávu a čaj si sladím sacharínom-chutí sladko a nemá žiadne kalorie...
mimochodom ja mam 151/36