Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

neviem.17.?

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ
čo si myslite je to vela čo som dnes zjedla? alebo je to moc tučne?
Rano: voda
Obed: asi pol kuracieho rezna a asi 2 male lyžice zemiakoveho šalatu a neskôr mala kokosova gulka.
Večera nič
mam 17r 169cm 56kg (chcem mat 50kg)
P.S.Ako je to možne že na vahe bud priberem kilo alobo mi stoji vaha,ale centimetre z pasa a bokov idu dole? prečo?
´ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

zazie2112

nechcela som ta urazit, ale nejaka si popletena, ved v podla toho prispevku v teme "mam rozdvojenu osobnost" mi v pohode nepripadas.Okrem toho mna len niekedy nastve, ze kvoli tomu, ze niekto nechape suvislosti moze lahko ublizit druhemu.

romana

R: celozrnné pečivo s jah. tvarohom a jogurtom
O: dus. zelenina/kápia, kukurica, zel.fazulka/, ryža natural, tofu
O: cornflakes s jogurtom a tvarohom
2 jablká
V: ešte neviem...

romana

Ako myslíš pusate.
To je každého vec, kam speje a čo chce...
A čo sa týka tej výšky má o 3 cm viac, ale aj o 7 kg viac a menej o 4 roky...
Ešte stále nerozumieš????

pusate

viešco,ja sa nanikoho nehram jesne! a 36kg skutočne mám. ale v niečom máš pravdu-SOM V POHODE! ale toho imbecila si si mohla odpustit...

evcca

vcera
r.:kava s mliekom a celozrnne piskoty
des.:jablko
o.:zeleninova polievka a opekane kuracie maso s kapustovym salatom
ol.:4 kocky cokolady a jablko
v.: opekane kuracie maso a paradajkovy salat
potom este velka salka caju s medom- mnam.
mam teraz masove obdobie.

zazie2112

ja mam spoluziacku ktora ma 39 kil a trepe ze jej vraj akosi v poslednej dobe nechuti...!!!inak takych spoluziaciek, ktorym nejak zvlastne prestalo chutit mam viac...Najhorsie je ked ma niekto problem a nechce si to priznat, ten najviac padne na hubu!!!ja aspon viem, kto som, co som a s cim bojujem, ked sa niekto hra na imbecila a tvrdi ze ma 36 kil a je uuuuuuplne v poho nema zmysel sa s nim ani bavit!!!

zuzlik

tak musim reagovat..to dievca (16 je naozaj v podstate dieta, co sa tyka vyvoja) co ma tych 36 kil, tak to je vazne ze dost malo..taky mlady clovek by som vobec nemal nicit telo s takouto stravou. je to este skoro...a olympia: vobec s netrap tou slaninkou: )) ja som si dala pred hodinkou a pol v meste zmrzku 4 kopceky..mala som takuu chut na nu...a co. aspon budem mat sladke sny:D

aduliena

Pustate, však ty si ešte dieťa, si vo vývoji....Máš 36kg a tebe sa to zdá normálne??? Bolo by vhodné, keby si vyhľadala pomoc odborníka, pretože si anorektička.

Olympia, nech ťa nič nemrzí. K životu patrí aj maškrtenie. A tá slaninka je tiež ok, občas dobre padne aj takéto jedlo, telo potrebuje aj tuky.