Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

klewa

nezmôžem sa na viac ale-hrozneeeeeeeeeee! preboha to jak možete takto žiť baby...stale hladovať! jedine zuju to má ok a ostatné maaaaaaaaaalo ved by som tak ani 3 dni nevydržala brrrrrrrrrrrrrr

qwiqsinôčka+16

=rano= 2-krat activia napoj , 2-krat antiviro + LIPOXAl

=obed=malilinkaty kusoček rezna kuracieho + LIPOXAL

=olovrand= trošku nakladanej kapusty a trošky nakladanej fazule (max 4 male lyžice) + LIPOXAl

=večera= 1-krat activia napoj

-- jasne že cez den vela vody som pila --

==ČO SI O TOM MYSLITE? STRAVUJEM SA DOBRE? JE TO SURNE (CHCEM TO ČIM SKôR VEDIET) (*DAKUJEM*)==
*MAM 16r. 169cm. 57kg.*

zuju

7.30 tvarohova lupacka
9.15 musli tycinka, detska vyziva
12.00 deli tycinka
14.00 polievka, tri lievance so slahackou, ruska zmrzlina
18.00 bravcove na lece, zemika y a pol rohlika so sunkou
este bude vecer po aerobiku

evcca

r.: kava s mliekom a celozrnne susienky-75g
des.: jablko
o.: polievka a kuracie prsia so salatom hlavkovym
ol.: 4kocky cokolada a jablko
v.: tuniakova misa (salat, tuniak, vajicko, olivy, paradajky) a kolfola 0,3l.
no a je mi fajn:-)

gabinka

snazim sa-ahoj,no mas to velmi dietne stale podla mna,nemas to vobec pestre,podla mna cista dieta.zarad tam postupne vsetko,lebo toto je fakt malo.a potom to len pojde k prejedaniu,pretoze telu nedavas dostatok.

alti

Jaj, VELMI sa Ti ospravedlnujem, nejako som poplietla chronologiu Tvojho jedalnicka /pochopila som to casovo opacne a priam som sa vytocila :o)/. Ano, SNAZIS sa, super. Pridaj CERSTVU zeleninu, do obeda viac ovocia. A nezabudaj na tekutiny, ale nie "lepive" vody. Cau a snaz sa dalej, oplati sa :o)

alti

Mam rada humor, ale predpokladam, ze ten vcerajsi vraj "jedalnicek" s 1ks jablka nema byt vtipek. Lebo by to urazalo dievcata, ktore su fakt chore...Tvoja snaha ide brutalne dole kopcom, koniec je jasny. Chces poradit - ODBORNA POMOC. Prijemny, hoci uprsany den

snažim sa

Snažim sa to napraviť sama.
Moj jedalniček asi pred dvoma mesiacami
R:nič
D:nič
O:jablko
Ol:nič
V: čaj

Pred mesiacom
R: pol tmaveho rožka so šunkou
D:150ml mlieka
O:trocha čistej uvarenej ryže
Ol:nič
V: jablko

Tak pred dvoma tyždnami
R: jeden cely rožok s maslom a šunkou
D: jablko
O: zeleninova polievka ryža a trocha
mäsa
Ol: jogurt
V: jablko

Včera
R: tmavý rožok s paprikou
D: jablko
O: zeleninova polievka
mäso a vela šalatu
Ol: mala tmava čokoladka
V: tmavy rožok a ryba

Poradte my snažim as napraviť si moj jedalniček čo mi v nom ešte chyba?

pusate

to mňa len niekedy chytajú také depky...ale to vždy prejde...a potom som zase ok. to večinou naši ma vedia moc zdeptať svojimi trápnymi výčitkami tipu: zničila si si život...a bla bla...

sunshine

Mila neviem 17,ak to bol vtip, tak nevydareny, no ak to myslis vazne, je to hroza.podvyziva nemusi ist ruka v ruke s podvahou. a s takymto rezimom veru ziadne ziviny nevidim. avitaminoza jasna. telo prijme kazducku kaloriu ako vzacny dar a cim menej mu ich doprajes, tym zbesilejsie bude ukladat. to, co si opisala je skratka k anorexii alebo k obezite, ukaze sa neskor. ale znicis sa v kazdom pripade. zalistuj si v tomto fore, najdu sa tu prikladne jedalnicky ako inspiracia. moj bohuzial prikladny nie je, tak ti ho podsuvat ani nebudem, ale dufam, ze sa skoro spamatas, vela stastia...