Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

chruscok76

Ahojte, tak ja zatial dnes
ranajky:leco,rozok
obed: pizza rozok
olovrant: tvarohovy nanuk
vecera(pripravuje sa)leco,zemiaky
hmmm nie je to velmi zdrave, ale zajtra to bude lepsie:D

romana

Dnes:
R: cel. chlieb, grah. chlieb s nárierkou z cotage, jogurtu, rajčiny, redkvičky,šunky a čaj
D: zelenina- mrkva, brokolica- surová. Varila som, tak som neodolala.
O: ešte neviem- až ked vstanem a večera tiež neviem
Idem si ešte pospať. Dnes mám poslednú nočnú.

romana

zuju
dakujem, za pochvalu. No som kritická, a viem, že nie je to až také čisté ako by som chcela. Ale nemám pocit, že by som sa o niečo ukracovala aj keď isté potraviny som vylúčila. Na čo mám chuť si dám, ale vyberám si zdravšie alternatívy.

buchtička

Ludia, to je výborná téma. Až teraz som sa zamyslela, čo som dnes jedla. Tak: Ráno kávičku, keksíky, celozrnné sucháriky, potom zase keksíky, jablko,2 čokoládové cukríky, a stále som hladná, lenže nič iné tu nemám, idem z toho zdivieť, nech som už doma. Hrozné, že? tak čo sa čudujem svojej hmotnosti?

spagh

zavislost na comkolvek je zla... a tak ako od hocicoho ineho, jedina cesta je abstinencia...
mimochodom, ako sa vam dari v jedalnickovaniu, dnes zatial nepisete..

ich

na cokre sa da byt zavisli..napr v amerike je vela deti, kt. su zavisle na coca cole...su zavisle hlavne na cukre a kofeine...
neviem presne ako odvikaju, ale viem ze postupne znizuju prijem cukrov...neviem ale k tomu viac, ze cim to nahradzaju atd.