Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

zuju

tazko sa dohodnut nie sme na jednej lodi, ty musis pridat viac tucnejsie a sacharidy, ja ubrat sladke, a to sa porovnat neda

zuju

a otazka je preto tu netvrdim kto je ako, ktora z bab ako zacinala, ja uberam stravu pretoze som bulimicka, a sladke som mala kedysi pri kazdom jedle, pre anorekticku je tvoj jedalnicek v zaciatok super, ale nie a cely zivot, nemozes sa stopnut a budem jest iba to, preto tu je tazko posudit kto co jedol a ako jedol, lebo to treba posudit kto z coho zacal

zuju

neviem co tym baba chcela povedat moj nazor, a nazor mojich lekarov je ze jem dostatocne mnozstvo ale nekvalitne- preco to uz som pisala

evcca

zuzi, tiez sa nechem hadat, ine nazory, rada si tvoj vypocujem, chcela som len vediet, co tym ta baba chcela povedat.

zuju

a hadat sa fakt nejdem lebo poznam ppp ckarky a viem co je " pre nich " vela, co malo... na to su odbornici aby to posudili nie my