Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

forev.

ja jem, hlavne cez skuskove, cisto ucelovo. teda, hocikedy a hocikde, ked zistim, ze som hladna, alebo spomalena od nedostatku sacharidov a fakt ma to netrapi.
cize, najem sa pokojne aj o tretej rano a to si dam rezen od babicky, lebo hold na tom intraku nic ine nemam a som v pohode.
a krasna a spokojna a aj zdrava dokonca:)

klewa

a co su tie prazdne sacharidy?v takych blbovinach sa neviznam,zujin jedalnicek je mi najblišši,a da sa z toho aj najesť...to nie jako n.zuz pol jablka na obed aké choré...

spagh

nehanbim sa za to, co som dnes zjedla:
7: 00 pol kalerabu, dve mrkvy, cajik
11: 45 parena brokolica + naturalna ryza so zazvorom, cajik.. medzi casom aj mineralka; 14: 00 jablcko; 18: 30 jogurt

ich

ach jo
Tak napokon som tie toasty neudrzala.
Ja som ale naozaj chcela.
Vzdy ma strasne doraza ked vraciam aj ked ani nechcem, len moje telo sa uz jaksi naucilo...
no tak teda dnes 2x

ich

dnes som sa velmi snazila nemat bul. zachvaty.......a povedala som si, tucna netucna, hlavne nech sa zbavim bulimie...
ranajky.....musli s jogurtom a jahodami
olovrant....jogurt
obed.......slivkove perky s tvarohom..................no to slo zial von
olovrant....kava a kolac
vecera....2 toasty so syrom, rajcinou, cibulkou, redkovkou a uhorkou
.
tak napokon som 1x zlihala, ale u mna to je vykon

bebe1

nehambim sa za to, co som dnes zjedla :-)) :1,5 rohlika s maslom .. kusok slaninky, 300g sosovici, hrst hrozienok, kava a zeleny caj .