Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

laurikaa

vcera:
R: ovsene vlocky s ovocim +2dl mlieka
D: 1jablko
O: 50g bieleho masa a zeleniovy salat
O: 1pomaranc
D: zeleninovy salat
Myslite ze je to ok?

pusate

ani ja som v 12tich nemala ešte ani šajnu o tom jak dopadnem a to som vážila ešte viac jako teraz ked mám 16,ach keby sa dal čas vrátiť späť,všetko by bolo inak...

snažim sa

R: dva grahamove rožky paprika a paradajka
D: musly tyčinka
O: zeleninova polievka
rezeň trocha zemiakov a zeleninovy
šalat
OL: puding z 250 ml mlieka
V: jeden grahamovy rožok so šunkou

miša

hviezda,na chudnutie si ešte príliš malá,ak začneš teraz chudnúť zastaví sa ti rast a vývoj a ostaneš malá,nevyvinatá.moja dcéra mala 14 ked začala s chudnutím a teraz má 17 rokov a merá len 152cm a ostala neplodná lebo začala ešte pred 1.menzesom ...mala si už 1.menštruáciu? ak áno chudnutím ju stratíš a ak ešte nie tak by si ju ani nedostala...radšej v tvojom veku o chudnutí ani neuvažuj ved nemáš dvovod s tvojou váhou si až moc chudá.bud rada že si zdravá nenič si to.

hviezda1996@

romana --- čomu nerozumieš? ved len 5kg chcem schudnut a neviem ako na to. co mam jest len zeleninu celi den a vodu?

romana

Dnes
R: presnidávka so smot. jogurtom, celozrnné pečivo, káva s mliekom
D: nestihla som, dlho som spala
O: pečené zemiaky s cesnakom a zelen. šalát /čínska kapusta, paradajka, soľ a jabl.ocot, trochu cottage/
O: jabko
V: zelen. šalát s tuniakom v oleji, ražný chlieb

hviezda1996@

rano- 3 parky s kečupom a kakaom
desiata- 1čokolada milka a cukriky 5ovocne
obed-zemiaky a 2 rezne + kompot čerešnovy
neskôr-capučino a 2-krat minomky
večera(17:00) - 3čokoladove palacinki

MAM 12ROKOU A 140 SOM VYSOKA MAM 30KIL
A CHCEM MAT 25KG