ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
r:cornflakes s mliekom
o:kuracie prsia so zeleninovym salatom a potooom asi 5 kuskov zakuskov..jaaaj..
v:dve broskyne a plnaa misa jahood.az mi z toho zle bolo . fuuha..
ahoj tak dnes
R. plna miska musli s vanilkovy jogurtom, jablko
D. jabko
O. cestoviy s tuniakom, paradakami a bazalkou s olivovym olejom, salat
jogrut
pomaranc
ol. jogurt + jablko
v: zemla so syrom a sunkou + vela zeleniny
misa
A skus k tomu aj cerstvy salat..teda z cerstvej zeleniny....max. s olivovim olejom
pamatam si svoje anorekticke obdobie...aj my doma mavame spolocne obedy v Nedelu a mamina vedela, ze ak mi spravi salat, tak budem jest s nimi...
Vela sil ti prajem...isto ta ako matku dcerka velmi trapi...si super, ze sa takto snazis..aj ked mozno nevidis ziaden efekt...vela sil a trpezlivosti
dakujem vám za rady,zajtra uvarím zeleninové rizoto,to tieš mávala vždy rada a je to aj zdravé,v nedelu obedujeme všetci spoločne,tak psovi to dať vtedy nemôže tak dúfem,že to zje.
miska skus varit trosku zdravsie jedla resp "menej kaloricke" nech sa toho neobava pretoze tymto sposobom vidi KALORIE a preto sa toho nedotkne a keby tam videla mozno mensie nebezpecie tak mozno by bola ochotna aspon trosku...
si myslim
podla mna to, ze pred nou vela jest jej viac ublizi ako pomoze.
som nešťastná,tie palacinky čo som robila,síce mne,mužovi a mladšej dcére chutili,ale staršia sa ich ani nedotkla zas jedla len ten jej bujon.-vyhovára sa,že palacinky jej nerobia dobre,ved ich mala rada,neviem si s ňou rady,snažím sa pred ňou vela jesť,aby som ju motivovala,varím stále jej oblúbené jedlá,no vždy si nájde výhovorku,alebo to dá psovi a zas sa mi stráca pred očami...som zúfalá
babky, dala by som si také nové maličké zemiačky pečené v trúbe, len také umyté, upečené na oliv. oleji a strúčikoch cesnaku, proven. bylinky.... hm... ale kde ich teraz kúpim? Zajtra si ich upečiem. A k tomu si urobím misu zeleninového šalátu... Už sa teším.
vcera:
ranajky-mrazene maliny,musli,selsky jogurt
desiata-jablko a bebe dobre rano
obed:zeleninova polievka,cestovina s tofu,fazulou a zeleninou
olovrant:acidko pomaranc
vecera:ryza s morcacim masom,zeleninovy salat s kecupom
včera:ráno-2 smotanove jogurty a 4 rožky,
káva. doobeda v práci-2 makovopudingove lupačky a čaj.na obed bola hrachova polievka a francúzske zemiaky s kyslou uhorkou. doma-2jablká,balíček solených arašidov a pomarančová šťava. na večeru- 4 vajcá na mako,2 krajce chleba a čaj.
dnes ráno-pol makovníka a biela káva. na obed budem robiť palacinky,deti ich milujú,aj ja.okrem staršej dcéry zas ju to chytá,ach.