Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

miša

ahojte, s tým šalátom ste mali pravdu-jedla ho,ale manžel frflal,že on také sračky nebude,že sa z toho nenaje a mladšia zas že jej to nechutí,že ona by radšej to rizoto...ked vyhoviem jednej,druhá je nespokojná a ked druhej tak naopak...čo mám robiť aby boli spokojní všetci?-to sa asi nedá.

romana

R: celozr. pečivo a čokol. smot. jogurt
D: jablko
O: suš. slivky, ryža natural a biely jogurt
O: chlieb, zakysanka asi 2 dl s trocho škoric. cukru
V: guláš, trochu korbáčikov, l dl čer. vína

forev.

ranajky: dva rozky s maslom a dzemom
desiata: jablko, makovo-orieskovy zavin
obed: sunkova bageta
olovrant: nejake kysle cukriky
vecera: bude, len ja mam este len olovrant:)

a do toho kava, caj, gingko, guarana a mineralky:)

zazie2112

smutna 18-ka podla mna mas vybornu postavu-tada uplne normalnu vahu a vysku nechapem ako pri tom mnozstve jedla, mozem ti len zavidiet, teda ka je to koser, bez zvracania a tak...

smutna.18-ka

rano- praženica a 3rožky
desiata- cela zmrzlinova torta
obed- asi 3 davky kuracieho mäsa s ryžou (na spôsob perkelt) a kysle uhorky
olovrand-čokoladovy dezert TATIANA
Hanbim Sa Za To Co Som Dnes Zjedla:(
mam 18r 169cm 57kg (chcem mat 50kg)

zazie2112

pusate vratit sa to neda, ani nevies kolkokrat som po tom tuzila, ale stale verim, ze sa to da zvladnut,ale prosim ta hviezda:sustred sa na uplne ine stranky svojho zacinajuceho zivota, ak nezahravaj sa lebo si znicis najkrajsie roky zivota ako my