ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
ja som rano zjedla JOGURTIK,na desiatu ZEMLU S MASLOM SUNKOU,na obed REZANKY S TVAROHOM a na olovrant JOGURTIK :)LEN CHCEM VSETKYM POVEDAT AJ SEBE ...DIEVCATA,KTORE ZIJETE LEN ZO VZDUCHU A VODY JA SOM TIE TOTO ROBILA ALE VED UKLUDNIME SA:)NACO JE NAM TO DOBRE?CHLAPCOM NEJDE O NASE POSTAVY...A VZDY JE LEPSIE MAT NA SEBE KUS MESA AKO SAMU KOST VERTE MI..JA SA TYMITO RECAMI UKLUDNUJEM..A BUDTE RDI ZE ZIJETE:)VED VASE TELO MUSI LEN TRPEIT KED ZIJE LEN Z VODY..PRECTAVTE SI AKO BY STE TREPLI VY..NAOZAJ POSTAVA NEJE DOLEZITA ALE TO CO MA CLOVEK VNUTRI...ALE AKO HOVORIM LEPSIE KUS MESA NA SEBE AKO SAMA KOST..A NA VAHU ZABUDNITE.ZENA JE V NAJLEPSEJ FORME KED MA 2KG NAVYSE..A NECHUDNITE..PRE MOLETKY JE CHUDNUTIE VY STE STIHLE:)
r.: kava s mliekom a be-be d.rano
des.: banan
o.:polievka karfiolova, hovadzie maso a uhorkovy salat
ol.:jablko a 50g hrozienok
v:jogurt-250g a miska jahod
v:dalsia miska jahod
9,30: banan
12,00: kuracia polievka, 2 palacinky
16:50: polievka a zase palacinky:)
no nebolo to idealne nacasovanie jedal ani tie palacinky a tak ale zato som veeela chodila, som trochu opalena a hlavne stastna:))
171cm/52kg/ 15 rokov
áno,berie fevarín,kyselinu listovú a E-vitamín.
Hm. Verím ti. Ale poviem ti pravdu, asi by tam mal zájsť možno s ňou on. Dr. by mu dala nejaké inštrukcie ako sa k dcére správať a možno by dal na ňu. Inak fakt neviem. To, že sa vy dvaja preňu hádate, jej tiež nepridá. Berie ešte nejaké lieky?
ked ona nemá s otcom moc dobrý vzťah.väčšinou sa ich rozhovory na túto tému končia hádkou.muž sa jej vyhráža,že ju pošle zas na psychiatriu a ona sa rozplače,zamkne v izbe a nikoho k sebe nepustí.snažím sa mu vysvetliť,aby na ňu nekričal,ale on je dosť výbušný a potom kričí aj na mňa,ťažko je ho presviečať ked ma názor,že jej pomôže len psychiater...
muži z ďaleka nemajú o tom šajnu ako ženy. Majú iné myšlienkové pochody. Musíš sa s mužom o tom porozprávať. Čo je lepšie? Keď nebude jesť vôbec nič, alebo bude jesť zdravo? Nesmiete na ňu kričať, verte, že má probémy dosť sama so sebou. Z rodiny by mala cítiť podporu, nie kritiku.
obávam sa toho,že ked si muž všimne že sa stále odčleňuje a neje nič poriadne,nahnevá sa a poháda sa s ňou a aj so mnou,že ju vtom ešte aj podporujem...
miša
Hm.. ťažké. Ale aj ja varím na dvojo. Sebe väčšinou zeleninku, šalátiky, tofu, sóju... a môjmu mužovi rezne, bôčik, pečienku, mäsko, slaninku... a tak. Tiež ľúbi sladké... Snaž sa jej vyhovieť. Urob, len pre ňu menšie množstvo a ohraď ju tým, že predsa každému chutí niečo iné. Ja som mäso nikdy nemusela od detstva a ostalo mi to. Akosi sa z toho nenajem. A sladké? To už skôr mojim prístupom. Vyberám si zdravšie veci.
evcca: mala som anorexiu. od nejakych 13 do 18.
uz som spokojnejsia:)