Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

vladka0000003

No ja mam 16 a vzdy som bola najnizsia a najchudsia v triede. Nikdy mi to nevadilo akurat seci do mna v poslednom case rypu, ze mam anorexiu a ze by som mala zacat riadne jest. Ale ved ja jem!!!! Praveze ja som sa nikdy nesnazila chudnut ale skor pribrat. Dnes som zjedla skoro celu pizzu v pizzerii sama. Je pravda, ze sladke nejem,lebo mi to nechuti, zato kopu cipsov zbucham barskedy aj hranolky a tak. Jedavam styrikrat denne a normalne porcie. Preto mi vadi, ked ma niekto podozrieva, ze som daky cvok. Bola som aj u doktora, ci nemam daku poruchu travenia a ze setko je v poriadku s mojim travenim a tak. Tak co seci furt riesia??? Moji rodicia su chudi a nizki, ich rodicia su chudi a nizki... koli postave sa fakt nemusi nikto rtrapit, pokial nema 120 kg. tak je to v poho. A zavisi to aj od vysky. Ked je niekto vyssi tak predsa vazi viac, aj ked je chudy, nie?

romana

miška
Myslím, že je to fajn. Tá prvá návšteva pre ňu možno nebude až taká ľahká, ale ak si spolu "sadnu" je na dobrej ceste. Skús ju na to tak pomaličky pripraviť, ale aby tam šla z vlastnej vôle. Chápeš, aby to ona chcela. Skús ju presvedčiť, čo je správne. Že raz bude mať rodinu, detičky, že sa tešíš na vnúčatá, že by to všetko mohla stratiť, ak by mala neg. postoj k sebe. Že bude mať radosť zo života, zdravie, krásu, obdiv... Proste spomeň len to dobré, čo tým môže získať. Musí mať pocit, že robí správne pre niečo čo ozaj chce.

miša

dakujem romana, mám jednu kolegiňu,ktorá má sestru-psychologičku, spýtam sa jej,či by ju vzala,istotne dcéra bude úprimnejšia k psychologičke ako k psychiatričke,ja sa s dcérou o tom porozprávam,ale mužovi to radšej nepoviem,jemu sa psychologovia zdajú zbytoční.

romana

miška
Skúste sa spolu o tom porozprávať. Netlač na ňu. Potrebuje niekoho, kto by ju chápal a bol jej oporou. Musí vidieť v tebe spojenca, možno aj proti otcovým narážkam. Viem, ľahko sa mi to píše, nepoznám vašu situáciu doma. No snažím sa pomôcť. Ak by nechcela s tebou o svojich problémoch hovoriť, skúste vyhľadať psychologičku. Možno nezávisla osaba, jej sa zdôverí. Za všetkým je totiž dôvod, prečo to človek robí. Nie je to len o kilách a postave. No najdôležitejšie je, aby sama chcela.
Verím že si starostlivá matka a nájdeš spôsob /šetrný/ ako dcérke pomôcť. Skús ju trošku nasmerovať,ale nie nútene. Musíš jej ukázať tú správnu cestu a kráčať po nej spolu s ňou. Je veľkým prínosom v ppp, mať niekoho o koho sa môže človek oprieť.

meno???

no, tak ranajky: 1 keks bebe dobre rano, obed: 1 keks dobre rano
vecera: jablko, zopar jahod- tie som nemala, ale boli dobre :)

tfuj

raňajky: jogurt+2piškotky,zelený čaj
desiata: jablko a hruška,minerálka
obed : pol celozrnného rožka+1trojuholník
nízkotučného syra,rajčina,paprika
čierny čaj
olovrant: šálka kávy+4piškotky,minerálka
večera: 150g brokolice varenej v mierne
slanej vode
neskôr čaj na spanie...čaje a kávu
nesladím

jaja