ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
lenik: ďakujem lenik. prepáč mi teda, keď som ťa niečim ranila. už neviem o čo išlo, ale zrejme som to tak ani nemyslela.
teraz sa musim zastat barbinky, iked niekedy ma naozaj vedelo zranit co pisala ale teraz to naozaj nemyslela rypacky a suhlasim
j: tak ale to už nie je môj problém. a keď ide o to chodím len na jednu tému pravideľne každý deň a mimo toho je toto môj druhý príspevok dnes. tak neviem o čom vravíš. a aj kebyže dám tých príspevkov 30, tak je to len moja vec.
Ale ja som uplne kludna :), len uz na tomto fore pomaly vznika "barbinkofobia"...
j: ja som ju videla už aj do inej témy písať. a moc toho teda nezje podľa jej písania. však možno za to nemôže, možno naozaj nemá hlad, ale aj kvôli tomu je taká maličká. nič zlé som nepovedala, tak sa ukludni.
Jeeeezis, zasa uraduje barbinka vo vsetkych temach...a zasa nicomu nerozumie a pise "bludy"...
pusate: si strašne malá. si sa nevyvinula preto lebo nič neješ.
Vcera:
R:2 celozrnne toasty,syr,sunka,paradajka,paprika
D:jablko,delissa
O:sosovicovy privarok+rozok
Ol:kolacik jahodovy
V:salat z cinskej kapusty,paradajky a pazitky
ja sa teraz uz mesiac zdravo stravujem, teda jem malo a toto: ranajky 1 chlebik zitny a 1 platok syra, desiata 4 kusky cokolady, obed brokolica uvarena bez soli a tofu a na veceru mam jogurt. napoj. mam 23 a schudla som teraz z 64 na 56..
vladka a kolko meráš a vážiš? ja mám tiež 16 a tiež som najmenšia mam 151cm a 36kg. ty si istotne vyššia lebo nikoho menšieho jak ja nepoznám,možno len postihnutých.