ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
nestojíš mi zato aby som sa s tebou hádala. Ja sa hádam len s inteligentmi.
vlastne jej to môze byt jedno, v monterkach vo fabrike:))) sa to stratí
*...robi ti to dobre?
hej, uzasny jedalniček má, za chvilu sa radsej vrati ku grcaniu, ked bude v lete ako prasce
*
Ha-ha-ha... Napíš najskôr čo ty do seba pcháš a potom kritizuj toho druhého.
Znovu si tu niekto vybija komplexy...Romanka ma vyborny jedalnicek, mozno je tam par drobnych chyb, ale vyborny:)
JA:
R:ovsene vlocky s visnovym jogurtom a pokrajanym jablkom
D:nestihla som
O:sosovicovy privarok,krajec cierneho chleba
Ol:jablko,salat(cinska kapusta,paradajka,paprika,pazitka,pokvapkane olivovym olejom)
V:dam si ryby s vyssie uvedenym salatom
romana čo tolko zeries, si krpata a za chvilu budes ako sudok, na leto sa tolko prepchavat:)
včera:
R: celozrnné pečivo so smot.bielym jogurtom a trochou nizkot.tvarohu, med, káva s mliekom
D: malé jablko a pol hrušky
O: hlávkový šalát, rajčina, redkvička, mor.soľ, jabl.ocot a malý tuniak v oleji - taký šalát/milujem ho/
O: tmavá žemľa suchá a jablko
V: ryža natural so suš. slivkami, škoricou a bilou activiou, jablko a 2 keksíky z balenia Be-Be dobré ráno.
...veľa vody, grepový čaj.... strašný hic v práci
Večer. 2 biele vinné striky s mužom na letnej terase. Išla som spať o pol jednej, ale bola som normálne z toho akási opita... /3dl such.biel.vína a 3dl vody/
r. velaa musli prazenych s jogurtom vanilkovym, jablok
d. jablko
o. kuracie prsia na kari, salat, jogurt s medom akokosom
pomaranc
v1 jogurt
v2 zemla s natierkovym maslom kalerabom a syrom
dnes by to slo??
neuráža ma to,že som malá,už som sa stým zmierila-bolo to ťažké,pretože od útleho detsstva som túžila byť modelkou a zdá sa mi nefér že v mode prerazia len vysoké a chudé,chudá síce som,ale vysoká nikdy nebudem tak asi ani modelka.