Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

barbinka

simonka: možno by to nebolo veľa, ale také veci ješ, z ktorých neschudneš. mala som dať na obed kuracie prsia varené so zeleninovým šalátom. tá zmrzlinová torta tiež nič moc a večeru by si mala mať nejakú ľahkú, keď chceš schudnúť. s takýmto jedálničkom nikdy neschudneš a taktiež začni športovať. tebe by stačilo mať tých 58 kg.

simonqa-19

Mám 19r. výška : 169cm. váha : 67,5kg.
Ale môj ciel je mat váhu 50kg. Neviem ako na to.
MôJ Jedálniček :
RÁNO : 2-pomaranče a 3-krát praženica s rožkom a kavou
OBED : 2-krát kuracie rezne zo zemiakovym šalátom
OLOVRAND : zmrzlinová malá torta(ovocná)
VEČERA : 2-grahamové rožky s maslom a kečupom a kakaom.
ČO SI MYSLÍTE,JE TO VELA ALEBO MÁLO,JA NEVIEM,RODIČIA MI VRAVIA ŽE JEM MALO A ŽE MAM PRIBRAT,JA UŽ NEVIEM.

evcca

no uz som to dohnala, brat robil zeleninovy salat s olivovym olejom a robi ho skvely, tak som neodolala a dala som si za misku a 3platky syra.
milujem syry a salaty.

romana

Dnes:
R: celoz. chlieb s smot.jogur. trochou tvarohu a medu, káva s mliekom a medom
O: uhorkový šalát s paradajkou, šunkou a biel. jogurtom
O: selský jogurt-čierne ríbezle, trochu ryže
V: dám si ovocie
Tiež nič moc... ale nemám ani toľko pohybu ako v práci, tak ani nepociťuje hlad.

romana

evcca
Jahodová sezóna ťa chytila. Ja som ešte jahôdky nemala. Ani ich moc nemusím. Radšej mám čerešne.
Myslím, že je to fajn. Netráp sa. Ak ti nejak nechutí. Zajtra to určite doženieš. Aj ja mávam dni keď jem menej, inokedy viac..

chichichichi

ranajky:kusok celozrneho chleba,platok sunky
obed:polovicku z polovice vyprazaneho syry + 10 hranoliek + 5 koliesok uhorky
vecera:kopcek ryze dusenej

a to vsetko som musela...a prisla som na vynikajuci napad
pocas skoly nebudem jest nic,nebudem ani pod kontrolou co bude super a pocas vikendov sa budem stravovat takto!!!juchuuuuuuu

evcca

ja mam z dnesneho svojho jedalnicka rozporuplny pocit, neviem, ci to bolo dost alebo nie, ale citim sa plna, ale asi som vela nejedla, poradte niekto:
r.:miska jahod-cca 300g
des.:miska jahod-cca 300g a jogut bliely