ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
Ahoj, drzim si hmotnost:) ale samozrejme, sem tam si doprajem aj nejaky ten kolacik, zmrzku, cokoladku pivko a pod. Uplne sa neobmedzujem, zakladam si hlavne na cviceni, hodinu 5x do tyzdna. Ved zivot je aj o radosti z jedla, nie? Inak, mam 177 cm a okolo 54 kg.(udaje z prehliadky)
poliewocka,ty máš podobný jedálniček ako ja,chudneš alebo si držíš hmotnosť?
R:rozok s ramou a pazitkou, paradajka, paprika
D:troska zmrzky s pikaom, ved je den deti:P
O:kuracie prsica na drobno so smotanou, ryza a kooopu cinskej kapusty
Ol:dam si ovsene vlocky s jablkom a medom
pojdem cvicit
V:asi nejaky surovy zeleninovy salat
miša
Teším sa spolu s tebou aj dcérkou. Novidíš. Určite sa to upraví. Hlavne, že si sadli. Je to dobrý krok. A ak dá na jej rady, je na najlepšej ceste.
ps, ja jedávam ovocie na večeru,lebo tá má byť najlahšia a na raňajky sa práve naopak najem sýtejšie a schudla som vtedz tých prvých 5kg za 3týždne.
simonqa: mne sa nezdahú tieto veci vhodné na chudnutie, podľa toho koľko sacharidov obsahujú. ja jedávam na raňajky len ovocie. a cvičenie je možno aj jedno aké. ja hrávam tenis 5krát do týždňa, ale to je môj obľúbený šport. skús nejakú aeróbnú činnosť, ktorá ťa hlavne baví, zmeň jedálníček a určite schudneš. ja mám dole 5 kg za mesiac a pol.
barbinka - dakujem za radu , :)
a čo mam cvičit? brušaky? alebo drepy,alebo niečo namahave?
Mohla by som skusit 14dni jest Fitness chrumky,určite by šlo 5-vic kil dole,čo mysliš?skušala si už ich?
boli sme včera s dcérou u tej psychologičky a dopadlo to nad moje očakávania-sú si sympatické,sa tam vyprávali asi 2hodiny,už si dohodli za týždeň termín,dcérka sa teší má pocit že ju chápe a šla dobrovolne,trochu sa bála ale je rada že tam šla, aj ja som rada.
R. prazene musli s vanilkovym jogurtom, jablko
D. sojova tycinka
O. cestovymi s paradajkami a syrom, biely jogurt s medom, jablko
OL. ovocny tvaroh
V. zemla s rastlinnym tukom a kalerab, syr, paradajky
baby je to vela??