Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

poliewoocka

Kazdy ma ine zlozenie tela. Ak ste svalnatejsie, je normalne, ze aj tazsie.A inak, moje miery su 83-64-88.Cize, ak by som mala trebars aj idealnych 90-60-90, tak vazim mozno aj tych 58-60 kil:) Mam tu zalozenu aj temu PODTE SCHUDNUT ZDRAVO A UDRZAT SI HMOTNOST, trosku dlhsie citanicko, ale hadam sa niecim inspirujete:) Romanka, prasiatko nie si! Mne sa tvoj jedalnicek velmi paci. Cvicim na orbitreku a kusok aj posilujem.

romana

poliewocka
Ja som fakt asi prasiatko. Vážim tak ako ty a mám o 13 cm menej...alebo čo?
Myslela som, že si staršia. Neviem prečo. Chcela som sa spýtať ako cvičíš?
Chodíš do fitka alebo niečo doma /stacionár, korčule.../. Napíš ak môžeš, zaujíma ma to.

tfuj

to je divne,ja jem podobne a zdá sa mi,že držím dietu,mám 152 a 40kg a za uplynulý mesiac som s takýmto jedálničkom a cvičením schudla 6kg,a dalej chudnem už mám 39 ale nechcem chudnúť ale ani pribrať a bojím sa že ked budem jesť viac tak priberem a ked budem takto tak schudnem...ako si mám udržať tých 40kg?

poliewoocka

Asi mam lahke kosti, ALE. Nik mi nehovori- ani doktorka, ze priber. Pytala som sa na nazor aj priatela, aj rodicov a tvrdia mi, ze som stihla, ale ak sa citim fajn, nemusim nasilu priberat. Jem pravidelne, ako ste si aj vsimli, pisem sem, co zjem. Nehladujem, neobmedzujem sa nejak radikalne. Sportujem, menzes mam, chora nie som, vlasy a nechty mam pevne, pokozku zdravu. Ak by som aj v buducnosti pribrala, nebude mi to vadit-myslim tym v norme.Mne nejde o nejake cisla, ale o to, ako sa citim, a ci mam pevne telo. Celu nemam, tricepsy sa mi nenatriasaju ako niektorym babam uz aj v mojom veku, co je dost smutne(18). A ci som po cviceni hladna?Niekedy, ale nikdy to nie je vlci hlad. Tak mierne, dam si nejaky salat s tuniakom alebo aj ovocie, i ked pri diete sa to neodporuca, ale co uz:) ja chudnut nechcem.