Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

poliewoocka

Ahoj, cvicim 5x do tyzdna. Z toho 30 min. orbitrek, zvysok stretching, gymnastika a posilka= dokopy asi 1 hod.
DNES:
R:2 rohliky so syrom,salamou,paprikou,cinskou kapustou
D:kolacik ananasovy, kusok z cokoladovej torty, jablko
O:dojedala som zvysky= 2 lyzice sosovicoveho privarku, 2 lyzice ryze a kusok duseneho kurata, salat z cinskej kapusty
zmrzlina-asi 40 ml
Ol:posekane jablko s medom,skoricou a ovsenymi vlockami
V:maly krajec cierneho chleba so sunkou a paprikou
cvicila som

tfuj

judee, nemáš byť načo takéto hladovanie vede iba k jojo-efektu a vážnym zdravotným problémom.s týmto moc nedosiahneš,ak chceš schudnúť a nepribrať si na zlej ceste.

judee

ranajky-caj,zeleny bez cukru
obed:nic
olovrant:nic
vecera:dve kopceky dusenej ryze s ananasom
som na seba hrda ze som sa dokazala neprepchavat..

romana

vilaamalka
Už som o tom počula, ale... Ja proste ráno musím mať normálne raňajky, t.j. pečivo, so sladkým alebo slaným. Jablka zjem za deň asi 3. Niekedy aj viac. Vždy miska zeleniny, nie kompótová, ale taká väčšia. Pečivo len celozrnné, ryža natural, activie biele, ešte si tam dávam aj jablkovú vlákninu, suš. slivky často tiež jem, ráno na lačno vypijem 3-4 duritky vody... Ja už fakt neviem...

vilaamalka

Romanka, neviem... ale skus jest rano len ovocie.. par dni.. co to s tebou urobi... ja napr. zjem kazdy den aspon 4-5 jablk - to mam akoze ranajky+desiata, potom jem az obed... no a s tymto absolutne nemam problem, hocikedy aj dvakrat denne :) .. proste mi to stale akoby nastartuje organizmus.

romana

zazie2112
Ďakujem, si zlatá.
Ja neviem, ja som asi fakt chorá. Dnes mi tie miery normálne vŕtali v hlave. Nemyslím, že som super. Som nízka. Najviac mi prekážajú širšie boky, ale zadok nemám žiadny. No, vyberieš si???
Asi s tým nič nenarobím.
Už ma zasa trápi zápcha. Ja neviem, vážne uvažujem, že to mám zo psychiky. Dnes som zjedla misu zeleniny, dúfam, že zajtra zbadám účinok...