ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
palinna-velmi pekne si to napisala,mas pravdu je to tak ovela lepsie,nesledovat to a stale nemysliet na to jedlo.mas pekny jedalnicek velmi super.
a mozno by vas zaujimalo, ci som pribrala? ano, a velmi rada...z 36kg na 50 a to sa mi tu uz ustalilo...taktuto vahu mam uz asi 2 mesiace (mesriam 165cm). Mam pocit, ze milujem kazdy svoj zahyb...kazde svoje kilo...papa
zdrave stravovanie je to najlepsie...aj ja jem salaty na kila...ale nemate niekedy pocit, ze aj tak stale myslite na jedlo...ja hej..a kedze viem, ze myslienky na jedlo patria k ppp a ja jej uz mam dost...az tak velmi sa nim nechcem zaoberat...trosku by sme mozno mohli zacat brat to jedlo prirodzenejsie...ja chcem byt ako zdrave dievcata v mojom okoli, brat to jedlo normalne prirodzene...nechcem byt hnusna, ale niekedy sa mi zdaju, niektre vase jedalnicky akoby ste sa k tomu- k ppp tak trosku podvedome vracali...prepacte za uprimnost...
no...neviem, ci ja jem spravne, ale uz nechem mysliet stale na jedlo, sklanat sa len nad regaly so zeleninou, a pozerat sa na obaly a energet. hodnoty...
ale keby ste sa zaujimali o moj jedalnicek(zvacsa dodrziavam nasledovne pravidla):
R:2 chleby so syrom, sunkou, misa salatu s rajcinami a olivovym olejom, banan, kava, caj
O:nejaka sladkost, alebo ovocie, alebo orechy s hrozienkami
Obed:co mamina navari, teda tepla strava...vcera to bol napriklad granadir + zeleninovy salat
Olovrant: nejake ovocie - jablko alebo jahody
V: najcastejsie sudena strava - nejake pecivo, alebo jogurt s Hobbitskami (5ks)
a kavu pijem 3x denne
Pekny den zelam!
tak mam rada len mrkvu, obcas kalerabik, karfiol, spenat, brokolicu, hrasok aj kukuricu, cakanku ani sparglu som nechutnala, ani neviem ako by som si to mohla pripravit, ale existuju recepty, takze niekde by som sa o tom urcite nieco dociatla, keby som tak velmi chcela...ladovy salat...hmm to je jak trava, a cinska kapusta? no co ja viem, musela by som si na to zvyknut, ale asi by sa aj mozno dalo...a ostatnu zeleninu ja nemusim...naozaj asi som cudna , ale je to tak a ani cibulku nemam rada... a proste sa nedonutim, je mi to luto ale toto fakt nie...takisto ako paradajky a papriky. a spolu som nic nechutnala jest, lebo viem ze by mi to nechutilo..ina zelenina ano, ale tato , ze paradajky, tak to urcite nie! :-(
A co tak cinska kapusta, ladovy salat, spargla, cakanka, cibulka... a aku zeleninu ms rada? Skusila si si urobit salat? Mozno by ti to tak "pokope" chutilo viac:)
dakujem za odpoved polievocka a co si mam spravt podla teba ak nemozem paradajky a ani nechcem :-) nechuti mi to, taktiez papriku a uhorky zjem malokedy, mam ich rada ale tie zavarane v sladkokyslom naleve...redkvicka?? tak tu zjem tiez malokedy, ale ked bude treba tak ju do seba dam...takze co si mam spravit ak nejem zeleninu??? teda takuto zeleninu aku si napisala ty? a ten tuniak, hmm, tak toto zboznujem aj ja...ale bez zeleniny :-( bohuzial...:-(
aj ja:
salat: cinska kapusta,olivy, paradajka, paprika, redkovka, pazitka...vela zeleniny- surovej.A kolko asi... vela:)Salatu mozem zjest aj za vagon, velmi mi chuti a niekedy ho chrumem aj cely den:) napr do jendej porcie si dam tak jednu paradajku, pol papriky, a napr. stvrt cinskej kapusty.Dressing nie, pouzivam olivovy alebo tekvicovy olej, niekedy balsamico..tak ten tuniak-z konzervy,velmi mam rada ryby, najma na prirodno:)
polievocka: aky je to pre teba zeleninovy salat? co vsetko tam je ? aka zelenina? v akom stave, predpokladam, ze nie varena, ale aj keby...a este sa chcem spytat ze kolko si toho urobis, teda do misky, na tanier alebo??? A a davas aj nejaky dresing alebo to len tak zjes zeleninu a napr. tuniaka z konzervy? prosim odpis, budem vdacna diky...keby ma este nieco napadlo, co by som chcela vediet,tak opat napisem.
tfuj, podla mna to vela nie je, ale aj tak- priberala by som ,keby som sa takto stravovala kazdy den pravidelne. A- pozri si detailne, sice som toho vela rozpisala, v skutocnosti to tak vela nie je. A ide aj o kvalitu.
Dnes:
R: 2 celozrnne toasty so salamou,syrom a paprikou
D: pol horalky, jablko
O:pstruh na bylinkach, zeleninovy salat
Ol:rezancova polievka, nanuk
V: salat zeleninovy s tuniakom vo vlastnej stave
raňajky:moravský koláč a kakao,desiata:cereálna tyčinka(siniminis,a jablko,sirupová voda. obed:rezance s tvarohom a kyslou smotanou, olovrant:krekry telka-maková- 1balík so segrou na poli,ovocný čaj.večera:párok v rožku s horčicou a čierny čaj,večera2:banán,pohár mlieka a 2 marínakeksy. je to málo? chcem pribrať,mám 15rokov 152cm a 35kg a chcem mať aspoň 40kg.poradte mi prosím ako mám pribrať tých 5kg.