ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
dnes:
ranajky - Activia light bez cukru a tuku s lyzicou ovs. vlociek
obed - zapekany karfiol a zemiaky
vecera - neviem
mimochodom, mam 180 cm, 58 kg
kolko by som mala vazit ?
ach baby, poradte mi. ja uz ani neviem co je normalna porcia. jem o polovicu menej ako manzel, ale nechudnem... takze by to mala stacit, nie ? alebo to ze nechudnem este neznamena ze nejem dost ?
jem normalne jedla ale porcie male.
vcera:
rano - ovs. vlocky s figami, pol bieleho jogurtu
obed - kuracie stehno, 1 kopcek ryze natural, cvikla
dezert - pol tvarohu s jahodami
potom som sa prejedla - 1 porcia cukrovych rezencov, 3 Bit, croisant, magnum, keksik
vracala som
vecera - mala porcia spagiet s parad. pretlakom, syrom
r:makovopudingová lupačka a kakao.d:muslityčinka a banán,nutridrink 1deci o:kuracie stehno s ryžou a kompot.ol:korneto z lidla a hrozno,rauch. v:rožok s šunkou a syrom,rajčina paprika,čaj.v2:druhé deci nutridrinku-karamel a zopár piškôt. dúfam,že takto sa mito podarí,mám celé prázdniny čas.
r:multicerealny chlieb-3ks so syrom,uhorkou,paradajkou,vajickom
d:jogurt,banan
o:polievka,ryza s omackou
v:zeleninovy salat ..
R: 2 rozky, salama, paprika
D:2 jablka
O:zapekane zemiaky, salat z cinskej kapusty
Ol:nanuk
V:zeleninovy salat= cinska kapusta, paradajka, paprika, pokvapkane tekvicovym olejom
ved jem pravidelne a vela a nepomáha mi to,dúfam,že ten nutridrink neni na predpis.
ano, pila som ho...ja som pribrala tak, ze som zacala pravidelne jest, ale aj nutridrinky mi pomohli:)
palina,aj ty si ho pila?ako si dokázala tak krásne pribrať,ja to neviem ale súrne potrebujem od septembra idem na hotelovú a nechcem,aby sa mi tam smiali,že vyzerám jak patik ja chcem sexi krivky aj dáky zadok nech si ma konečne začnú chalani všímať.
nutridrink...predavaju v kazdej lekarni..ma to rozne prichute - jahoda, cokolada, vanilka, cca 50SK
cawte, nepil tu niekto z vás fresubin,alebo nutridrink? vraj to je naj na priberanie.. rada by som vedela kde sa to dá zohnať a kolko to stojí vraj to dávajú ťudom trpiacim ppp.
ináč dneska:ráno broskyňový smotanový jogurt s rožkom a biela káva. desia:kroasant plnený nutelou a banánový kokteil a jablko.obed:šampiňonové rizoto a červená repa.olovrant:kornfleksy s mliekom a medom a sušené hrozienka. večera:sardinky v oleji a krajec chleba. večera2:acidko vanilka a 2 keksy indián.
snažím sa,ale neide mi to