ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
a este aby to suviselo s nazvom temy, tak ja som dnes zjedla toho vela...lebo kamoska mala oslavu narodky a tam bolo fakt vela jedla, tak sa pokusim spomenut vsetko, co som dnes skonzumovala:
R-chlebik so syrom
D-chlebik so syrom+pernik
O-cestovinovy salat+marhula
Oslava:chlebicky, čipsy, hrozno, jablkovy kolac
V:banan, zemla
poznamka: aby ste si nemysleli, ze cele dni len sedim a jem, ja som dneska aj behala na pase a cvicila na orbitecku, a bycikli a...vela aktivit
cawte,
ked som si tak pozerala tuto diskusiu, zaujalo ma to a chcem vam tiez porozpravat svoj pribeh.
mam este velmi malo rokov, ale co sa tyka ppp a travenia a diet a podobne, uz som si toho dost prezila.
ked som bola mala, bola som pomerne dost tucna, hlavne oproti mojim spoluziackam v skôlke a neskor aj v skole. bolo to hrozne, citila som sa oproti nim taka ina. nebola som obezna, nemala som ani nadvahu, bola som len male tucne decko, a to vdaka jednemu nemenovanemu lieku, ktory som musela uzivat proti alergii. ked mi lekarka liek vysadila, schudla som, ale stale som sa citila ako v cudzom tele, pretoze ja som taka nechcela byt.neskôr, pred nejakymi 4-5 rokmi som prvy raz dostala salmonelozu. bolo to hrozne a velmi som schudla. onedlho, kym som sa vyliecila, bola som ovela chudsia a stastnejsia.
o rok som vsak dostala znova salmonelozu a po tejto som naozaj neuveritelne schudla. nebola som prilis chuda, ale bola som uz takmer ako moje spoluziacky...taka normalna.
neskor som mala ppp, a casto sa mi stavalo ze som na jedlo jednoducho zabudla. vtedy vsak razne zakrocila moja mamina, ktora ma vyviedla z toho, ze nebudem jest normalne.
teraz je vsetko v pohode, ale kedze som podla niektorych ludi rebelka, co asi aj som rozhodla som sa v 15 rokoch stat vegetariankou...je to super som nou este sice kratko, ale uz by som asi nezjedla mäso. vegetarianstvo nie je pre mna nejaka dieta, ale sposob ochrany zvierat.
prosim, ak o tom niekto viete nieco viac, mohli by ste mi poradit, ake potraviny by som mala vela jest, ked som vegetarianka?
:)
witany2 nerobíš dobre ked neraňajkuješ a nedesiatuješ,to neni zdravé a vedie to k priberaniu a nie chudnutiu.
dnes:
R: celozrnný chlieb s tvaroh. nátierkou /nízkotuč.tvaroh, trochu smot. jogurtu, soľ/ paradajka, káva s mliekom
D: tmavá žemľa
O: ryža natural, suš. slivky, škorica, jabl. vláknina, biela actívia, pol jablkoa, 1 keks Be be dobré ráno
O: kompotová miska domáceho tvarohu
V: šalát / 2 paradajky, pol uhorky, lyžička jabl. octu, soľ, tekv. a slneč. semienka tak do hrste/
neskôr jablko
to ti predpísala tvoja obvodná,myslíš, že by mi to detská predpísala? ja neviem,ved niesom chorá,bojím sa,že sa strápnim...
c-kíčo
ja mam nutridrink na predpis je to ovela lacnejšie za 30ks 5 korun
-Dnes
-Ráno : len voda asi pol litra
-Obed : 2 grahamové rožky s maslom a kučepom
-neskôr : 2-Antivíro nápoj & 1-Actívia nápoj
-potom : 1-Actívia & 1-Kubík ovocny
-neskôr : 2-pomaranče
= vysoká 169cm = váha 55kg. =
veron: jaj, ty si bulimička, tak na to nie som odborník. ale vyhľadaj nejakú odbornú pomoc.
kolko viac ?
ved ja nie som nejaka vychrtlina
nemam nejake zdravotne komplikacie
bojim sa, ale som ochotna obetovat vsetko pre to aby som sa dostala z bulimie
veron: mala by si vážiť určite viac k tvojej výške.