Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

zuju

R: detská výživa- cerelane piskoty
D: rozok, parok, horcica
Ob: pecene kura so zemiakmi, mrkvou, hruskovy kompot
Ol: vanilkovy krem s cerealnmyi piskotami
V1: 2 rozky s pecenovou pastekou, mandarinka
V2: jablko- sojova tycinka
Uz je tam menej cokolad, ale stalo malo zeleniny, viem

pusate

a čo ješ namora? a ja nejem aktívie,zdajú sa mi vodové ja jem yoplaty-light extra,mňam ten vodový neni a má aj želé, neviem si predstaviť že by som nejedla jogurty...

namora

ach boze.holky...ja viem ze cete schudnut ale vkuse tu kazda jedna je len nizkotucne jogurty a same celozrne chlebicky...sama ACTIVIA .zle sa to cita.take otrepane.ja drzim dietu a jogurtu som sa ani nedotkla a chudnem ...

petussska

R: chlebík s maslom, nízkotučný activia jogurt
D: asi 15 čerešní
O: varený karfiól s bielym jogurtom, plátkom syra a polkou rajciny, horalka
Ol: nízkotučný activia jogurt s piskotami
V: opečený chleba s maslom

Je to v poriadku alebo sa prejedam??? DAKUJEM:)

yummy

Ja som dnes raňajkovala misku sladučkých jahôdok priamo z našej krásnej záhradky. Mňami-mňam. Uf, ešte že nie som makrobiotik alebo tak:).

vilaamalka

ja333ja: ze super jedalnicek???... to ako si k tomu prisla? .. to akoze dat si na obed dva rozky s maslom a kecupom je super, hej?? .. a okrem toho jest uz len same activie a podobne... no to je fakt uzasne... a na ranajky dat si aspon nejake jablko by padlo vhod

nikush

vcera
r:cornflakes s mliekom
d:banan,jogurt
o:halusky s kapustou
v:zeleninovy salat s dvoma kuskami celozrnneho chleba

ja333ja

pusate - podla mna ma witany2 super jedalniček , obezita? a s čoho prosim ta? ani ja nedesiatujem ani neranajkujem...rano nestiham....
ten môj jedalniček -
rano - spala som
desiata - džús
obed - bude asi ryža a trocha zeleniny
večera - jogurt a 4 jablka (to mam stale)
mam 17r 170cmm. 57kg.