ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
alla,super,lepsis sa:)
r-musli s mliekom
d-pol rožka s maslom
d2-2mandarinky
o-vyprazany syr so zemiakmi+kapustnica
ol-jablko+kocka čokolady
v-musli s mliekom
neskôr pomaranč
r:pol rozka s maslom a paradajkou
d:jablko,musli tycinka
o:cestoviny s kecupom ,kuracia polievka
ol:kava,jogurt aktivia a mandarinka
v:zeleninovy salat s kuracim masom
vcera:
ranajky: puding vanilkovy,caj
neskor mandarinka
desiata:rozok so sunkou a salamom,natrety maslom
neskor uhorka
obed:kurca a ryza
vecera:musli s mliekom
dnes:
ranajky:puding jahodovy ,caj
desiata:rozok so sunkou,natrety sunkovou penou
obed:2 buchty so slivkovym lekvarom,a mlieko
vecera:1tmavy chlieb so salamou a feferonkou,natrety kecupom
ssia:meriam nieco cez 170cm vazim okolo 55..s tou vahou to neviem presne,pretoze mi ju doma z praktickych dovodov nemame a neviem ci sa mozem spoliehat na vahu napr.v posilke..nie je to sice vela,ale som typ jablcko tj. tuk sa mi uklada na bruchu a bohuzial sa to prejavuje dost skoro..plavat chodim na plavaren:)ake su tvoje "miery"?
a este pridavam k jedalnicku:
v-mini jablko
cvicenie-2km plavanie a chystam sa cvicit na brucho a s fitloptou
dnes:
r:puding jadodovyy
d:1rozok so salamou syrokremom a rajcinou
d2:milky vay minute jabblkovoskoricova
o:maso,zemiaky
v:zeleninovy salat,rozok s maslom a dzemom
co vravitee na mojj jedalnik?malo alebo celkom o.k?
ria9: ja budem mat 16 22.decembra. cize uz mam skoro 16;) a kolko vazis, ked chces schudnut? a kolko merias? a kam chodis plavat?
a moj jedalnicek:
r- pol cerealnej zemle s natierkou
d- tvarohovy krem, siesta, mandarinka
o- zeleninova polievka+mäso,2knedle
o- jogurt, tycinky
v- kusok kolaca nejakeho kupneho
tak asi tak...dnes to bolo u mna tak optimalne ale inac jem vseliake somariny a tak;)no a este si musim dat gymnastiku alebo nejaky pohyb...aspon par minut;)
ahoj alla, myslim ze tvoj jedalnicek je celkom v pohode, aj ked tym paradajkam na veceru nerozumiem, to ti staci?aspon kusok chleba by som si dala este. a puding na ranajky myslim ze nie je vhodny, skor na desiatu ked uz, ako dezert. je to prilis sladke a vyzivova hodnota nula bodov. a dufam ze je domaci a nie kupovany hotovy to je samy konzervant. k obedu si davaj zeleninovy salat ak mozes.
vymenila by som tvoje ranajky a desiatu, na ranajky nejake pecivo,syr, zelenina, na desiatu jogurt, ovocie.
ssia:mam 16 takze som v podstate teenagerka:)v poslednej dobe som dost pribrala,hlavne kvoli skole a nedostatku casu,ale teraz sa snazim zacat opat sportovat,najma plavat aspon 3x tyzdenne..uz som z toho vsetkeho zufala..viem,ze moja strava je dost nepravidelna a niekedy to prezeniem,ale snad to zvladnem
kolko mas rokov?
ria9: no co si myslim? o tvojom stravovani si myslim ze je celkom v pohode, take tipicke teenagerske, skoro ako moje. len ze v jeden den zjes toho o dost menej ako v druhy den;) aj ja, bohuzial;)
teda si teenagerka, nie? kolko mas rokov? aj ja chcem asi tak 2-3 kg schudnut. mne stacia 2kg;)