ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
ach ja vas obdivujem vsetky..kazdy den si vravim od zajtra,ale akosi mi to nejde..nedokazem to,vzdy sa tk strasne prejem potom som na seba nahnevana a mam zlu naladu a na dalsi den sa to aj tak opat opakuje..kedysi som nemala ziadny problem kontrolovat sa,neviem co sa zmenilo..prezivam dost tazke obdobie a to,ze priberam mi zrovna sebavedomie nedviha..asi by som sa mala na to vykaslat,lenze nie je to take lahke.mozem si povedat,ze mi je jedno,ze som tucna,ale vo vnutri aj tak viem,ze ma to trapi..nechapem preco to sem pisem asi sa iba potrebujem vyrozpravat:(
Puma, slušné :))
r: rohlik so syrom, acidko, čaj, kava
d: mandarinka
o: spenat s volskym okom, zemiaky, caj
o: pagaciky
v: jeden chlieb s ciganskou, caj
10.12
6:30 chlebik s maslom sunkou a maslom a paprikou
8:00mandarinka
10:00 puding vanilkovy so slahackou
12:30 2ks pizza ,kava
14:00 musli tycinka
17:30 zeleninovy salat
r:jogurt
o:ryza s polkou paradajky
o:zvysok ryze,jahodovo-tvarohovy jogurt
v:vianocka bez masla,maly kusok zemlovky,banan
pitie:zeleny caj,voda
cvicenie:telesna
tu vianocku a zemlovku som si mohla odpustit,ale co uz:(
r:puding vanilkovyy s cajom
desiata:pol celozrneej zemle s maslom sunkou a rajcinou
obed:fazulova polievka a pol celozrnej zemle
ol:biely jogurt ,banan
v:15piskot so 100ml mlieka
vecera-celi den nic a vecer o 22 00-tvaroch s cukrom a dve banany
dnes rano-no proste hanbim sa za seba som si vynahradila vcerajsi den a ojedla som sa:(( 4kusky pizze,4cokoladove kolace,a 1cele balenie take piskoty na vrchu je cokolada a vo vnutry taka zelatina:(((((