ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
puma mozem otazku?ako to ze uz doobedu vies o kolkej budes daco cez den jest?
vcera:
r-jogurt dobra mama-cokolada
chocapic
d-chlieb,maslo,sunka
o-garanadirsky pochod,syr
ol-nutridrink ensure
v-2 sendvice,velka vrstva pecenovej pastety
co si o tom myslite?
ja ona:
ahoj ja len mam otazku zo zvedavoti,nevadi ti ze ked sa tak obedzujes spomalis si metabolizmus a nastane tzv.jojoi efekt?
6.12
8:00 celozrna zemla s maslom a medom,mlieko
9:30 pomaranc
12:30 kuraci rezen,trosku zemiaky,mrkva
15:00 musli tycinka
18:00 cotage chcese s polkou celozrneho chlebika,zeleny caj
r-termix+pár piškot+kakao,čaj
d-jablko,voda
ob-zapekaný karfiol so zemiakmi(malá porcia)+zeleninový šalát,porová polievka
ol-pol rožka s džemom a perlou,čaj
v-pol kelímku cottage cheese+rajčina,paprika a malinký kúsok tmavého chleba,čaj
neskôr este jablko
no a zabudla som este zeleninku: dve rajciny a este jedno jabko po veceri... ved sa treba branit proti chripke :D PS: Vsetkym vam drzim palce
no, ja len tak brusim po nete a najdem taketo stranky :D je chvályhodné, že niekto aj podporuje liečenie týchto chorôb a nie len tie proana blbe stranky... teda prispejem aj ja svojou troskou:
R: tmavý chlieb so sardinkami a tvrdym syrom, káva s mliekom, čaj
D: jablko, biely jogurt, 2ks kneckebroty (ci jak sa to pise)
O: hydinove rizoto (skolska jedalen) plus cvikla
V: tmavy chlieb s roztieratelnym syrom a sardinkami (bolo ich treba dopapat) a ptm dobry pernik z vianočných trhov plneny lekvarom
Pitie: voda, caj...