Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

ssia

ria9: no ved to si taka normalna...ja mam 160cm a 50 kg;) a chcem dat asi tak 2-4kg dole;) a viem ze som dlho nenapisala, ale neslo mi pridavat spravy;(
vcera:
r- jogurt
o- polievka+trochu mäsa, ryza
o- jablko, par chrumiek
v- skoricove muslicky, mlieko
tak...hadam sa mi to podari, sice uz mi to islo, ale zastala mi vaha a uz ma to nebavi;(

pussa 262

ranajky:puding vanilka potom milkyway minute
desiataa:1rozok so sunkou maslom papikow,uhorka
obed:maso zemiaky,potom bebe brumik
vecera:rozok s maslom a paradajkow
potom trochu musli s mliekom
co vravite na moj jedalnik?

ja_ona

allla ....ja som drzala dietu ale niakosi nesli kila dole ako som ja chcela a teraz tak jem normalne zvykla som si na to a staci mi to do dna....dnes som di dala normalny obed ktory mavam len 1x do tyzdna a bolo mi strasne zle,som myslela ze to je moj koniec nemohla som sa ani pohnut.A to som len zjedna porciu aku som jedavala kedysi .....preto nejedavam :o)

kaja22

VČERA:
R: arabský chlieb s domácou nátierkou a zeleninou, káva s mliekom, mätový čaj
D: orieškový perník, jablko
O: guláš, Dezert: 2 nugátové vajíčka plus dva malé čoko keksíky
Ol: kefírové mlieko
V: 2celozrnné chlebíky, maslo, tuniak, syr, zelenina, 2sušené slivky

DNES:
R: chleba s maslom syrom a zeleninou, káva s mliekom, čaj
D: dva celozrnne sucháre
O: pár gaštanov, polievka s rezancami, zeleninou a kuracím mäsom Dezert: 2kocky čokolády a 3nugátové vajíčka
V: asi bude chlieb ako na raňajky, ešte neviem :D

ria9

allla dakujem...mam 16 a priatela nemam uz dlhsiu dobu..dnes to nebolo az take strasne a rozhodla som sa,ze si musim dat nejaky ciel a tak to potom mozno pojde lahsei..na Valentina by som chcela mat 53 kq co je zhruba 4kg dole..dufam,ze sa mi to podari:)

allla

ja_ona
ahojky ja len tak zo zvedavosti sa pytam,ze tvoj jedalnik je taky preto,ze nepocitujes cez den hlad a nasilu jest nechces,alebo mas dietu?ja len tak medzi recou:)

LuSyLa

ranajky-take male 3chlebiky s medom,2kolace taky cokoladovy zavin,pomaranc,orechy s medom,mrkva a kalerab
obed-vyziva,orechy s medom,2mandarinky,pohar kysleho mlieka

allla

sia,podla mna je dobre ze to sem pises,aspon sa ti budeme snazit pomoct,a dat sa do formy...aj ja mam ppp,ale teraz ked idu vianoce sa snazme nemysliet na vahu kolko kg mame,ale na najdolezitejsie sviatky v roku,neviem sice ake mas miery,ale ak sa nepacis sama sebe v postave skus si ist zabehat ,vtedy sa budes citit fit,a budes si vraviet ked sa budes hybat dosiahnes co chces...neviem sice aky mas jedalnik ,ale pri pohybe ako napr.nehanie by si si mohla dopriat viac nez bez pohybu...takym chudnutim ze len ovocie a zelenina jogurty a tak si len metabolizmus spomalime.
Kolko mas rokov,a mas priatela?skus ist viac medzi ludi teraz ked su mesta ozdobene a prenika tam vianocna nalada:)usmievaj sa ,tak si ziskas viac kamaratov,budes sa s nimi chodit zabavat,casom si uvedomis,ze postava neje najhlavnejsia,snazim sa ti pomoct,neviem co to v tebe vzudilo,ale mysli hlavne pozitivne:)

vcera:

rano:kitkat tycinka,caj
obed:gulasova polievka,1krajec chleba
vecera:2cokoladove salonky,paradajky

dnes:

rano:zemiakovnik s plnot.mliekom potom caj
obed:kuracie maso,zemiaky ,kava
vecera:(pravdepodobne)uhorky sterilozivane

pusate,dakujem ale tie jedalnicky boli o nicom nemam cas nejak tento vikend:/