ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
ssia,podla mna je dobre ze si davas aj sladke,lebo aspon ked niekedy schudnes a budes mat chut,tvoje telo uz bude poznat tu sladkost,tak si urobi mensiu zasobu keby si ,,hladovala,,cize ja na tvojom mieste sa neobmedzujem,myslis ze mas dobry metabolizmus ked to dokazes spracovat:)
a inac ja dnes:
r- pol cerealnej zemle
d- mandarinka
o- polievka+nejake normalne jedlo ako vzdy
o- horalka
v- cestoviny, este 1 horalka
ja viem, vecer som to pohnojila...som uz raz taka, odkedy som bola v holandsku. oni tam tak bezne jedia ze ranajky, desiata, obed a olovrant je takmer to iste, vecera...to co u nas obed+vecera dokopy. a ja sa to neviem oducit:(
tfuj tu pisala?
vcera:
ranajky:puding smotanovo-karamelovy,caj
desiata:2ks tmaveho chlebika so syrokremom a salamou,uhorkou
obed:zemiakove krokety a kuracie maso
vecera:mensia paradajka,par susenych sliviek
dnes:
ranajky:puding vanilkovy,caj
neskor rozok s horcicou,salamou
desiata:rozok s maslom a medom
obed:2ks pizze
vecera:iba sladky caj, a hrst suseneho ovocia
dokonca tam je aj rym..Asi ti napisem basnicku Tfujka dobre??
tfuj ty odpad spolocnosti ada ma PPP uz davno a to je jej zatial jedina uspesna cesta ako sa z toho pomaly zacala vymotavat. TY OGRGEL SPROSTY UZ MA ZACINAS VAZNE SRAT!! TY CO SI MYSLIS? ZE TYM AKO DOKALADNE SI VYBERAS SLOVA A PREZENTUJES SA NIMI TAK TI Z TOHO NA HLAVE VYPUCI RUZOVY KVET? KOMPENZUJES SI TU AKURAT TAK SVOJU ZAKOMPLEXOVANU GEBULU! NAJDI SI NOVY SPOSOB,NAPRIKLAD TAKA BULIMIA,TA JE VHODNA NA PREZIVANIE.A UGRCAJ SA DO BEZVEDOMIA!!! HLUPANA! SAK POCKAJ JAK SI DAKDE ROZBIJES PAPULU!...
ja neviem uz teda jak mam jest zacala som doost dietovat a jako moj den spociva,,,4 lyzicky polievky a hlavne z nej to ciste a je to zeleninova poliavka pootm som mala jeden banan a 2 celozrne chlebicky a este na vecer na travenie 4 hrste pukancov,,co si o tom myslite?:(
r-musli s mliekom
o-mrkvovo-jablkovy salat
o-biely jogurt s kiwi,jablko
v-este neviem,ale asi nejake ovocie alebo zelenina
pitie-voda a zeleny caj