Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

chuchuchu

raňajky: fresh&light zmrzka 80ml,hrsť cerealii+čaj na chudnutie,solano cukrik
desiata: polistirenovy chlebičok,jablko+ light cola
obed: miniporcia zeleninoveho rizota na vode-som si sama uvarila
neskôr šalka kapučina
olovrant: polistirenovy chlebičok,jablko+light cola
večera: ovocie,zelený čaj
som na seba hrdá,od mája som schudla 15kg,aj cvičím:)) mám 14rokov 148cm/31kg
a niesom anorexička,iba sa zdravo stravujem a športujem,a užívam marťankov

jajka001

R> 2 TOASTY, KAVA
D> 2 PAGACIKY, CAJ, DZUS
O> RYZA, MASO NA STAVE, ZELENINOVY SALAT, CAJ
O> OMELETA, ZEMIAKY, UHORKY, CAJ
V> ROHLIK SO SYROM, CAJ

allla

ja ona:
vyborne,paci sa mi dnesny tvoj jedalnicek,musim ta pochvalit ze taky sa omnoho lepsie cita ako namiesto toho ovocia som precitala mlieko a namiesto tycinky caj,drz sa,ak teda budes pocitovat hlad:)

allla

ssia:dakujem,ja to uz mam z knih vsetko nastudovane vela som o tom citala teraz ked mam anorexiu,pocas ppp sa VOBEC noebmedzujem jem aj svetle aj tmave pecivo ,lebo viem ze raz s ppp skoncim potom nastane tzv.jojo efekt ked sa budem obmedzovat..to nechcem:)a este sa vyvijam takze moj jedalnik neje velmi zdravy,ale u mna je hlavne ze sa ma kg mi tomto jedalniku drzia

no moj jedalnik pisem stale cez 2dni:)

vcera:

ranajky:puding vanilka,sladky caj
desiata:2ks chleba tmaveho so syrokremom a sunkou ,neskor uhorka
obed:vajickova prazenica s uhorkami
vecera:zelenina

dnes:
ranajky:puding cokoladovy,sladky caj
desiata:svetly rozok s maslom a medom
obed:spagety so syrom a kecupom,neskor ladova kava
vecera:musli s mliekom

ssia

allla: a co tvoje jedalnicky? lebo zda sa ze vies dobre poradit a ze sa teda v tomto aj vyznas. tak ako sa stravujes ty?

dnes:
r- jablko
d- cerealna zemla, maslo, syr+mandarinka
o- polievka+rezen, zem.pyre
v- ryza na mlieku
a ak sa podari tak to uz je vsetko...ale pecieme medovnicky, tak asi bude este par medovnickov;)

allla

ssia:robis dobre:)kdesi som citala ze so sladkosti sa ani az tak nepribera len ak by sa jedla nalacno a bola by nahrada napr.obeda,ale tvoje jedalnicky su dobre,a ked si doprajes tu sladkost tak nemaj vicytku praveze bud rada ze tvoj metabolizmus pozna sladkosti a vie ako ich stravit ze si ich nebude ukladat na problemove partie:)len tak dalej ,a to ze si schudla je urcite nejaky suvis s metabolizmom:))

ssia

allla: hej aj ja sa cim dalej viac presvedcujem ze mam celkom dobry metabolizmus. nie som sice z tych bab, co nemaju ani gram tuku, maju take dievcensky vychudnute postavy a mozu jest cokolvek. ale myslim ze ten moj metabolizmus je ovela lepsi, ako by som nevedela pribrat alebo co. a zacinam sa s mojim metabolizmom kamaratit, musim byt spokojna s tym, co som geneticky dostala.
inac vcera som este zjedla vecer nieco...a nebolo toho az tak malo a napriek tomu som este 100g schudla:) viem ze to nie je skoro nic, ale aspon som nepribrala:) aspon raz sa mi dari:) a aspon v niecom...