ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
6:00
40g ovsených vločiek+ jedno maličké strúhané jabĺčko+ lyžička ľanových semienok, pripravené večer vopred, aby vločky napučali; 4 dc zeleného čajíka
všetko v bio kvalite
12:00
uvarená zelenina(mrkva, petržlen)+ šampiňóny dusené s šalotkou, cesnakom, korením, rascou, lyžičkou ľanového oleja, zamiešané so zeleninou, spapané s plátkom tehličkového chlebíka, ražného
zelenina zo záhrady, chlebík bio
16:00
biely jogurt + banánik
jogurt bio, banánik obchodový, obyčajný
ahojte, vcera>
R: zemla oblozena szrom, uhorkou, paradajkou a platkom sunky
D: nic
O: pecene kura s ryzou, kava s mliekom
OL: zapeceny chlebik so sunkou a syrom
V: jogurt, mandarinka
+ cista voda a zeleny caj
chuchuchu nechcem zaparat ale stravujes sa priserne..pol paradajky a paprika to je akoze tvoja jedina zelenina za cely den?vifon polievka=absolutne nezdrava...light cola=umelina..a este nechapem co robi v jedalnicku 14-tky kapucino?
chuchuchu
jes toho straasne malo a preco tam nemas ziadne tuky???ved tie su potrebne k zivotu napr. rozpustaju sa v nich niektore vitaminy a tak...
a co ma znamenat ten caj na chudnutie?ved ty uz nemas z coho chudnut...dievca spamataj sa tvoji rodicia ta maju radi a vedia preco ta chcu poslat na liecenie...
mas anorexiu to je jasne aj podla toho co pises ako si hrda na to kolko malo si toho zjedla... podla teba je toho dost?podla teba to je mozno zdrave ale chybaju ti tam zakladne vyzivne prvky...
dnes:
raňajky: 2kneckbrody s trojuholníčkom lightsyra,pol rajčiny a papriky,čaj na chudnutie,solano cukrik
desiata: jabko,bebebrumik+light cola
obed: pol vifon polievky
neskôr kapučino
olovrant: jabko,25g obylných vankušikov cola light
večera: mango,pomaranč a banán, zelený čaj
jajka,ved podla mna som zjedla dosť,a jem aj iné ovocie ako jablká,ved na večeru som mala banán,pomaranč a mandarínku,a ja si chcem iba držať hmotnosť a nie chudnuť,možno ešte to 1kg dole a budem spokojná,aj ked aj teraz som a som zdrava
obed-1vyziva,banan,orechy s medom
vecera-3kusky pizze
chuchu to vobec nie je zdrave stravovanie ale zivorenie
tvoje telo nedostava potrebnu vyzivu a chradne
martankovia su cista chemia viac skodia ako pomahaju
najma na lačno
caj na chudnutie- z coho chces chudnut?
zmrzka na ranajky to je co za blbost
cola light to je hnus
ryzove chlebicky to je dobre na dietu ale ty nemas z coho chudnut
vobec nic si za cely den nezjedla len trochu ryze, cerealii a jablka
zvysok je nic
aspon ryby a zeleninu a zemiaky pridaj a aj ine ovocie ako jablka
a pecivo je kde?mliecne vyrobky? musis odniekial brat energiu. budes mat problemy mysli na svoje zdravie.