ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
no, tak prave preto by si jej mala ist prikladom:) chuda dievca si ani neuvedomuje ako si kazi/pokazila metabolizmus..a potom sa raz naje a sup, kilaa hore..
katu5ik ja som na tom tiez nebola pred par mesiacmi najlepsie..u mna to vsak netrvalo tak dlho ako u inych bab..mozno 4 mesiace...nastastie som si uvedomila co je pre mna v zivote dolezite,usporiadala som si priority a stihlost nebola na prvych miestach..dnes sa pokusam schudnut zdravo,hlavne sportom:)
inac chuchuchu sportujes?
ria, hadam si dobre pamatam, ze aj ty si mala podvyzivu..ak nie tak prepac:)
chuchuchu si chora, daj sa liecit.. mala by si mat prikladom riu, ktora si uvedomila, ake to pre nu bolo predtym nebezpecne..no ale ako spomenula: komu niet rady, tomu niet pomoci... ale potom sem nechod s tym ze nic nevladzes, je ti stale zima, si chudokrvna a co ja viem co ete:D
po precitani tvojho prispevku som zistila kolko vulgarizmov,o ktorych som ani nevedela,poznam..samozrejme ty si kvalifikovanejsia ako vysokoskolsky vzdelana lekarka..a este sa cuduj,ze ta nepochvalila za nicenie svojho tela..komu niet rady,tomu niet pomoci:)
r. chlieb so syrom, kava, caj
d. jablko
o. slepacia polievka, cernohorsky rezen, opekane zemiaky, zelenina, caj
o. vianocne kolaciky
v. len rohlik / dost som toho zjedla cez den
na krv som už bola,ked som mala tú angínu,a bolo to ok,iba akésy hodnoty som mala trocha nižšie,ale nič vážne,a nechápem tú doktorku,miesto toho aby ma pochválila,ako pekne som schudla mi káže pribrať..pcha,ale ja nemienim priberať ani gram...
zimomrava mozes byt aj z toho,ze mas nedostatok zivin a najma tuku...ja ked som bola taka chuducka tak som musela mat na sebe 2x viac vrstiev oblecenia..a btw aj ja som sa citila super az kym mi nezacalo po par mesiacoch nenormalne busit srdce a pichat ma v boku..skus ist na krv-mne to ukazalo,ze asi nebude vsetko ok
mne môj životný štýl vyhovuje a už nikdy nechcem byť taká hnusná tučibomba ako v máji,ked som mala o 15kg viac fuuj,a žrala som ako prasa samé hruuzactva,a mne to čo teraz jem úplne stačí a nemám žiadne zdravotné ťažkosti,iba som zimomravá,ale to neni z toho,ale z angíny čo som mala v oktobri...
raňajky: jogurt lightextra+hrsť cerealii
čaj na chudnutie,neskôr kapučino
desiata: polistirenovy chlebíček+jablko
light cola,solano cukrík
obed: 50g dusených kuracích prs na vode,lyžica zemiakov,trochu nesladeneho kečupu (sama som si to varila)
olovrant: polistirénový chlebíček+ pomaranč,light cola
večera: banán.mandarínka,jablko
vcera:
ranajky:coko puding ,sladky caj
desiata:zemla so sunkovou penou a salamou,neskor coko.tycinka kokosinka
obed:kurca,zemiaky a uhorky
vecera:nastruhane jablko s mletou skoricou
dnes:
ranajky:musli s mliekom,kava
obed:zemiaky,vretenica a kysla kapusta
vecera:acidofilne mlieko,a skoricovy rozok