Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

allla

dnes:

ranajky:puding vanilka,caj
neskor cokoladovy napoj
obed:polievka,ryza s kuracim masom
vecera:pecivo s cokoladou a s mliekom

zajtra:(tu niesom)

ranajky:bebe brumik,horka coko-napoj
obed:pecene zemiaky s kur.masom,kava jacobs 3v1
vecera:zelenina

dievcata,len chcem ze to doevca s nickom chuchuchu ,nechajte ju radsej tak ked jej to vyhovuje nech to robi dalej,casom ju takato strava prestane bavit ,a bude lutovat ze priberie aj z pohladu na kolobasu...chuchuchu ver mi ze pisem pravdu

ja_ona

r:suchar+salama+paradajka
o:polievka + paprikas
ol: kolacik 1ks
v:ovocie
2l caju,2dcl coca coli,2dcl nescafe xpress

chuchuchu

až taká blbá aby som nič nejedla zas niesom,a ani chudera..chudery sú tie,čo si nevedia rozkázať,prejedajú sa a potom grcajú,alebo tlstnú

pUrE_pOiSoN

No tak dovol aby som ta tu verejne vysmiala :)

Ja som kedysi mala taku pevnu volu ze som ani jest nemusela ked ma moja "pevna vola" chytila,a z minuty na minutu prisiel den a bum!

Normalne ta lutujem,ze tvoj ubohy mozog je vymyty a lutujem tvojich rodicov ze sa mozno len tupo prizeraju ako si si odsrala tvoj aj tak uplne onciom zivot..

si chudera..

pUrE_pOiSoN

ale dievcata,zbytocne jej tu budete do hlav tiskat nieco.
Ved to je nevyspele decko,ktore na svoje chyby musi doplatit same!

Btw,vo vecsine priapdu anorexia prejde do prejedania,takze prajem pod stromcek nasej sprostej chuchuchu len same mega prejedacky