Ahojte poradíte mi ako schudnúť 14 kg za tri mesiace , mala som a aj mám psychické problémy a preto som dosť pribrala..myslíte že má význam počítať kalórie ? A koľko kalórií vlastne priať aby som tých 14 kg schudla? Momentálne mám 58 kg pri výške 157 CM a cítim sa veľmi zle takto
Chudnutie
ze preco to odkladas az po novom roku???
Ak sa nechceš cítiť previnilo tak asi jedine len nejaké ovocie, možno nejaké smoothie, keď si tam dáš napríklad banán tak dozretý dobre tak by ti to malo stačiť ako sladké si myslím :) Ja by som tiež chcela po novom roku začať makať riadne aj jesť lepšie trochu ale ktožvie ako to bude aj s tými fitkami a všetkým ostatným :/
Miki len toto je ten problém, že nie každý to dokáže tak vynechať ako ty. Že to nepokúša, myslím, že my s tým máme mnohé problém najmä počas pms.
Ahoj, Marion25 máš pravdu, ale ja si nelámem s tým hlavu. Zjem skoro všetko zdravé a idem dole. Sladké mám úplne vynechané a dodržiavam len 200 g porcie. Niekedy zjem vyše 200 g mäsa denne, čo je dosť, ale chudnem. Dnes mám 100,7 kg, keby mi niekto povedal v júni pri 112,5 kg, že budem mať toľko v decembri tak by som ho vysmial... Na to že sa nehýbem skoro vôbec tak to ujde...
Chcela by som vedieť čo je vhodné sladké si dať na raňajky. Strašne mám rada sladké veci a musím aspoň ráno niečo také zjesť, nech nie som nervná, len neviem čo :(
tatana sice si pridala fotku...to je asi jedálniček odfotený ak som to dobre pochopila...lenže nevidím tam, že aké jedlá napríklad, nemohla by si mi nejaký ten chod popísať?...nech si to viem predstaviť napríklad čo máš na obed?...
Sladkosti boli aj mojim problemom, ale ked som si dala smoothie alebo nejake sladke ranajky, tak to hned bolo lepsie.
Neprepadali ma vlcie hlady a citim, ze mam aj viacej energie a to je teda fest dolezite momentalne pre mna.
Allie a pritom stačí jesť keď sme hladné a je všetko v poriadku.
Len treba vedieť koľko jesť, čoho a nedávať si nejaké slanosti, sladkosti každú chvíľu.
O tom som počula o takej diéte ale nepríde mi to moc zdravé. Veď to ťa potom priam láka aby si sa počas tých 8 hodín čo najviac natlačila aby si potom nebola hladná
gaspura to je jasné, už keď sa na to raz dáš tak to treba dodržiavať a všetko poctivo robiť aby to nebolo zbytočné. ale atak som chcela vedieť, že či je tam presne aj tá gramáž vypísaná, koľko si máš dať čoho na tanier a tak