Ahojte poradíte mi ako schudnúť 14 kg za tri mesiace , mala som a aj mám psychické problémy a preto som dosť pribrala..myslíte že má význam počítať kalórie ? A koľko kalórií vlastne priať aby som tých 14 kg schudla? Momentálne mám 58 kg pri výške 157 CM a cítim sa veľmi zle takto
Chudnutie
Miki len aj tie porcie, teda to jedlo musí mať hlavu aj pätu. Segra tá raz skúšala nejakú diétu 16/8 či nejako tak sa to volá a teda jedla počas tých ôsmych hodín všetko, sladké, kadečo a tak, čiže jej to vôbec na chudnutie nepomohlo, čiže podľa mňa treba vedieť čo je dobré jesť.
Ahoj allie stačí len jesť s rozumom. Také porcie, aby telo dokázalo ich v pohode spáliť. V ničom sa neobmedzujem, jem len častejšie a v malých množstvách. Necvičím, nehýbem sa... Podarilo sa mi schudnúť cca. 20 kg (mám 101-101,5 kg v týchto dňoch) a chcel by som schudnúť ďalších 15-20 kg...
Prieskumnicka no ale keď chceš schudnúť tak musíš prijať menej kalórii ako vydáš nie? Inak si len budeš udržovať takú váhu ako máš
allie1 neviem ci sa toto da celkom nazvat dietou ja by som skor povedala, ze je to take navodenie na spravnu cestu, co by bolo dobre jest, co da telu aj dost vitaminov aj energie na dalsie fungovanie ;)
Monchitta treba poctivo cvičiť aj stravu dodržiavať. Inak to nemá zmysel, keď chce človek vidieť výsledky tak musí pre to urobiť všetko. Aj ja síce niekedy mi to trvá, kým sa "dokopem" cvičiť, ale zatiaľ sa mi to stále úspešne darí, ono dobré je mať motiváciu, ja si pozerám rôzne fotky po nete jak by som chcela vyzerať a to ma posúva vpred ;)
V tom jedalnicku mas normalne takto kazdy den na vyber, ze slane sladke a podobne? Ci si to ty prehadujes podla toho na co mas chut?
aj si všetko poctivo vážiš?
Ahojte vidim, ze nie som sama, co nie je v pohode vo svojom tele. Zacala som aj ja makat, dnes rano dilema jak svet ci sladke ci slane ranajky. Mala som chut na oboje, no aj tak nakoniec smoothie to vyhralo. Monchitta poviem ti, ze vsetko je jednoduchsie, ked mas recepty podla ktorych mas ist a vies, ze to co mas na tanieri mozes zjest bez problemov a bez vycitiek :)
- Allie1 - Len podla mna je trosku rozdiel vyvazena zdrava strava a rozdiel je dieta, nemyslis?? Lebo dieta to je nejake to obmedzovanie, ale zdrava strava, tak to je o tom dat telu vsetko co potrebuje aby mu nic nechybalo :)
Sibierina a prečo myslíš, že to bude účinejšie ako iné diéty? Ja som už toho tiež tak veľa vyskúšala a teda, že by som na niektorú povedala, že to účinkuje nemôžem povedať. A to som skúšala aj tú čo mala Kate Midleton pred svadbou :D