Chudnutie

Príspevok v téme: Chudnutie
SofiaSofi

Ahojte poradíte mi ako schudnúť 14 kg za tri mesiace , mala som a aj mám psychické problémy a preto som dosť pribrala..myslíte že má význam počítať kalórie ? A koľko kalórií vlastne priať aby som tých 14 kg schudla? Momentálne mám 58 kg pri výške 157 CM a cítim sa veľmi zle takto

Gaspura

INSTAGYM výzvu aj ja cvičím, mne to kamoška poslala či do toho ideme, reku jasné :)
0mema jasné, že aj pre začiatočníkov, veď ja teda som antitalent na športy, ale toto zvládam, síce nehovorím, pri mnohom fučím, ale tak to podľa mňa k tomu patrí :D

monchitta

sibierina práveže málo :D lebo čo som sa napríklad bavila s kamoškou tak ona si dávala robiť takto jedálniček, tiež asi na mesiac to bolo s receptami a potom uz akože si ich máš ty kombinovať ako ti budú chutiť a tak. a ona mi vtedy hovorila, že za to dala skoro 200 eur tak som skoro odpadla. a to si len akože objednám cez stránku?

norikka

Kedysi som tiez nebola spokojna so sebou a so svojou vahou ale teraz uz asi tri roky som tak v poho, ze som spoko so sebou. Je pravda to, ze o vahu ako taku ani nejde. Ked si clovek porovna dve fotky, mnohokrat aj s odstupom len mesiaca tak je vidiet zmenu, teda ak sa snazi a pritom na vahe sa to ukazat nemusi ;) Svaly su predsa tazsie jak tuk.

sibierina

olejina a martinka tak zatial nebyvam, zatial mam pocit praveze, ze som plna, ked sa najem, takze pohodka a tiez take jedla su v jedalnicku, co mam ozaj rada tak si nemam na co stazovat a skusam varit aj tak aby to aj drahy jedol len nemusim na dvakrat robit napriklad obed :) asi velmi vela urobi to ake mame zvyky

sibierina

miki25 aj mne sa to zda ako dobra cena, lebo co som pozerala ine take programy a veci, tak vacsinou to vsetko vychadzalo ovela drahsie, tak toto som musela, ked som to videla :) to sa tak casto vazis? tak mne ide aj o vahu, ale aj o cm, rozmyslam, ze este aj to by som mala, pomerat si brucho, stehna, ze ci je aj tam nejaka zmena :) mne co sa paci ze tie cvicenia su variabline, ze na kazdy den nieco ine, ze to nie je take stereotypne :)

martinka090

Olejina ak by byvala hladna tak to by bol problem, lebo su take diety, ktore sa nedaju drzat dlhodobo. Viem, ze muz raz taku drzal, ze na ranajky len vajcia, na obed len kuracie prsia s ryzou a take akoze nehovorim, schudol, ale to sa dlhodobo neda udrzat.

miki25

Sibierina tá cena je super. Keď nebudem vedieť schudnúť svojím spôsobom tak si ju kúpim. Teraz idem vlastnou cestou a darí sa mi to celkom. Super je, že nemusím držať žiadne diéty a chudnem. Len trochu som znížil porcie a jem častejšie. Pekne mi to strávi tých 200 g každé 2 hodiny a ide mi to... Hoci cvičenie by bodlo. Sú aj cvičenia zadarmo a je z čoho si vyberať:) : www.youtube.com

sibierina

ano ano mam, presne mam na tyzden, co mam kedy jest a aj recepty k tomu, ja som si to takto vytlacila a mam to v kuchyni nech viem presne co a kedy, lebo keby to mam furt len v pocitaci alebo tablete, tak by mi to nebolo dobre, prakticke :) monchitta jo co sa ti to vidi vela?