Ahojte poradíte mi ako schudnúť 14 kg za tri mesiace , mala som a aj mám psychické problémy a preto som dosť pribrala..myslíte že má význam počítať kalórie ? A koľko kalórií vlastne priať aby som tých 14 kg schudla? Momentálne mám 58 kg pri výške 157 CM a cítim sa veľmi zle takto
Chudnutie
mne tieto apky čo sú voľne stiahnuteľné níč nedali, nebolo to pre mňa motivačné :/
Za nič neplaťte zbytočne radšej trošku pogooglite a nájdete zdarma plány, cviky či čo jesť ... Ked to myslíte seriózne tak si nájdite dáky macro calculator kde si viete zadať svoje ciele a vypočíta vám koľko kalórii(tukov,bielkovin či sacharidov) máte denne prijať. Potom si stiahnite dáku aplikáciu typu kaloricketabulky a tam jednoducho sa dá zapísať čo denne ste jedli a koľko to ma kalorii. A cvičení na youtube je milión každí si vie nájsť čo mu bude vyhovovať. Tak nebudte lenivý :)
...aj ste uz niektora vdaka tomu fakt schudla?...
Babyyy napisete aj mne? To si akoze zaplatim a potom co? Hned mozem zacat cvicit a hned dostanem aj ten jedalnicek? Ako sa to plati?
Palinocka keď začínaš napíšeš mi potom ako sa tam prihlasuje ako to tam treba?
Palinocka len rátaj s tým, že výsledky neprídu hneď, že to bude trvať nejakú chvíľku, že nebudeš si môcť fotku po urobiť po dvoch týždňoch alebo tak :P
Matriska ved ja v tom jedalnicku co mam tam mam normalne aj smoothie alebo proste take ovocne ranajky a to su sacharidy a tie proste pre energiu potrebujeme a najma rano cize ja si neviem predstavit preco by som to mala uplne vyhodit
palinocka tak potom kludne pridaj fotky ako ti to ide alebo napis, co a ako ako to vnimas, lebo teda ja mam pocit, ze konecne som nasla to prave pre mna a celkom sa mi dari, ale samozrejme zaklad je aj v obchode nekupovat kadejake snacky ;)
peterkova_klar presne ani ja by som za to tolko nedala preto som tak s malou dusickou cakala, ze kolko bude toto stat a bola som taka prekvapena strasne z toho. budete sa smiat ale od pondelka s tym zacinam :D :D tak dufam, ze budem vidiet vysledky ked budem makat
jarunna tak to by aj mna teda asi porazilo. ved ked tam mali este zapisane aj to co on normalne jedava a bolo to hentak uplne na mieru robeny jedalnicek len pre neho tak by som cakala, ze sa ho budu pytat ci mu tam nieco z toho nevadi alebo tak. ja by som to asi hned reklamovala :D akoze co potom s takym jedlom ked to nezjes, naco je to potom dobre. a sam to za nieco zamienat to uz potom nebude mat podla mna taky efekt. a kolko ju to stalo?