Ahojte poradíte mi ako schudnúť 14 kg za tri mesiace , mala som a aj mám psychické problémy a preto som dosť pribrala..myslíte že má význam počítať kalórie ? A koľko kalórií vlastne priať aby som tých 14 kg schudla? Momentálne mám 58 kg pri výške 157 CM a cítim sa veľmi zle takto
Chudnutie
Akože celé to stojí iba tých 10 eur? Aj jedálniček aj tie cvičenia čo mám doma robiť?
aj recepty k tomu máš? Toto by bolo fajn a za takúto cenu ani nehovorím, akým štýlom máš tie recepty? To ti posielajú každý deň na mail alebo ako to je??
jedalnicek je na tri tyzdne, ale podla toho uz budes mat myslim taky odhad co ako si mozes dat a najma su tam aj presne recepty, kolko coho ;) vyzva je 9,90€, co je super cena, ved desat eciek normalne miniem tak ze ani neviem :D
Aha a co to cele stalo? A ten jedalnicek mas na kolko?
marion25 najlepsie je to s fotkami, ze vidis tu zmenu, ja velmi rada aj na nete kukam take fotky, ze pred a po, cloveku to da uplne iny pohlad na veci :)
monchitta ked ono bohuzial to tak byva ked clovek chamce, pri tom jojo efekt pride velmi rychlo :/ a je to dost take demotivujuce to chapem :/ patrisienka pozri si vyzvu INSTAGYM, to je to co cvicim, hej remcike to som si zaplatila a vlastne mam videa s cviceniami, na kazdy den ine cvicenie a k tomu aj jedalnicek :)
monchitta mala by si si začať veriť. Ja som si tiež neveril. Bral som lieky, na ktorých nešlo veľmi chudnúť. Odkedy som zmenil lieky, tak som schudol nejakých 9 kg za 3 mesiace. Chudnem dokonca aj bez pohybu síce 0,5 kg týždenne. Niekedy ani toľko nie, ale dá sa to. Tak skús aj ty ešte a začni už dnes. Potom sa nám tu všetkým pochváľ, ako si to dala. Môžeš skúsiť moju radu aj, čo sa týka stravovania, ktorú tu odo mňa nájdeš. Skutočne nebudeš sa musieť nejako obmedzovať...
Ja sa bojím, že mne už nič nepomôže. Neviem či je niečo také pri čom by som vedela vydržať dlhšie ako pár dní
To by aj mňa zaujímalo, kamoška mi posielala nedávno fotky, jak sa jej podarilo schudnúť a ma to tak heclo, že už aj ja by som mala takže sem s nápadmi :D
A za to akoze nieco platis? Za ten plan a ten jedalnicek?