Koronavírus COVID-19- ste už pripravení?

Príspevok v téme: Koronavírus COVID-19- ste už pripravení?
Almarinos

Koronavírus COVID-19- ste už pripravení?
Len pre info-
Čo by okrem rúšok mohlo pomôcť
1. Kokosový olej užívať. Obsahuje kyselinu laurovú, alebo monolaurin. Dokáže posobit na virusy podobné tomuto.
2. Vitamín C vo vysokých dávkach. Čítal som niekde, že už sa to testuje v Číne. Tam podávajú ľuďom infúzny vit.C. V našich podmienkach by som skúsil lipozomálny v. C.

Myslím si že, to zasiahne celé Slovensko.

chamomile

mirco, tu lekarku niekde nahlas, ze preco nedava recepty elektronicky, existuje jej nadriadeny organ alebo nech ti poradia v poistovni, co s tym

mircoMY33

Veď ja by som kúpil supermarkete ale tie smiešne opatrovateľské príspevky mi neumožňujú dať 60€ v obchode

mircoMY33

Myjavská nemocnica opäť boduje Chcete si objednať lieky pre mamu cez telefon? Voláte a nemôžete sa dovolať lebo sestrička vivesi telefón veď čo majú čo stále vivolavat nie?A keď sa dovolate tak povie pani Doktorka nedáva recepty elektronický a to pri tom chcem len hygienické potreby a vitamíny

simka111

Ono to ani neni tak o viruse, ako o ľudoch. Ak sa staram o seba, svoje zdravie a dodržiavam hygienu, nerobím to len pre seba, ale aj pre iných.. Koľko ľudí si až teraz začalo umývat poriadne ruky??? Koľko ľudí si až teraz zisťovalo čo je to vlastne ten C vitamin ??? Kde sú teraz tí hrdinovia čo už pri pokladni v obchode jedia neumyté ovocie?? Alebo milujúca matka, ktorá nechá svoje dieťa jesť chrumky s rukami, ktoré chytalo všetko možne ???
Ano, niekde sa stal problém, nejak to svinstvo vzniklo, ale zaráža ma ako sa to ľudia desia a pritom sami žijú ako kvik-kvik.
Obmedziť kontakt s ľuďmi?? Tak chcela by som vidieť ako dnes budú všetci mladí sedieť doma a pozerať telku, oni predsa žijú pre prítomnosť a to že zajtra už môžu niekoho nakaziť majú v paži.

Rescue84

Takto nespoliehate na to že niake chemicke leky vám pomožu možno spomalia ano ale pomoct ne alebo možno poškodia niakej organ ja som chripku nemámal ani nespominam spoločnost OKG Family vyraba prírodne leky sú drahe ale zlepšia vám obranyschopnost to dvôležite sverite zdrávie prírode a prežite sverite chemikaliam jedom čo do vás pumpuju a isto neprežijete ako sám sem stretol stím ked normalnéj liek chemickeho pipravku neučine nevyliečil chorobu ale ked vyskušal človek čo nepozná sveril život prírode zrazu aha je imunej a ani bolest krku či teploty nič nemá ked bude pracovat nie pre zachránu službu ale i spoločnost nazvom okg Family dostanete se lekom čo bežnej lekarni nenajdete ích kombinaci se uzdravite a rychlo