Ja nechápem politiku nasej vlady /krizove opatrenia/. No do p**e pustane sem ludi, ktori k nam pricestuju nevieme odkial a dufame, ze vsetci ostanu v karantene? A co je to za karantena, ked sa takto nemocni ludia pohybuju medzi nami? Tie ruska nic nezabezpecia. Ja to vidim velmi velmi zle! Zomrie na SVK vela ludi.
Ja by som kazdeho jedneho co sem pride DAL OKAMZITE DO 3-TYZDNOVEJ KARANTENY, nasledne testoval a VYCLENIL NA TO PRIESTOR A POSLAL TAM NEJAKYCH LUDI- AJ VOJAKOV NECH ICH STRAZIA. A daval im hoc aj ten kokosovy olej ked budu chori. Kokosak sa osvedcil pri SARS, TAK PRECO HO NESKUSIT PRI SARS-COV-19?
Tu uz je to rozsirene medzi nami. Staci ked taky clovek vlezie do vytahu a hned po nom tam nalezu zdravi ludia a uz mame nemocnych. Samozrejme nic nenahlasia, lebo neboli za hranicami.
Mali by sme testovat aj tych co neboli za hranicami. Lenze co zas nemame? Ako vzdy peniaze.
Mali by sme si brat priklad od Ciny. Ale kdeze! My sem pustime dalsich ludi, nech sa to tu pekne rozleze. Skoda reci. Mali by tu platit prisne opatrenia.
Ked nemame priestory, dajme tych ludi do skol a internatov, skolaci su vsetci doma.