Koronavírus COVID-19- ste už pripravení?

Príspevok v téme: Koronavírus COVID-19- ste už pripravení?
Almarinos

Koronavírus COVID-19- ste už pripravení?
Len pre info-
Čo by okrem rúšok mohlo pomôcť
1. Kokosový olej užívať. Obsahuje kyselinu laurovú, alebo monolaurin. Dokáže posobit na virusy podobné tomuto.
2. Vitamín C vo vysokých dávkach. Čítal som niekde, že už sa to testuje v Číne. Tam podávajú ľuďom infúzny vit.C. V našich podmienkach by som skúsil lipozomálny v. C.

Myslím si že, to zasiahne celé Slovensko.

Lion30

Nic Vam nepomoze, kedze virus prezije len vo vnutri buniek. Cize vitaminy, kadejake doplnky, ruska a taketo hovadiny su nanic.
Jedine co moze pomoct su injekcie polyoxidonia, ktory ako JEDINY nakopne vnutrobunecnu imunitu cize viry nemaju sancu :)

Esteze ho mam plnu ladnicu :P - liecba chron. neuroborely... ved borela by ten cely virus korona zozrala :D borela zerie jak kyselina

fonte

Almarinos, ludia su prasce, to nezmenis. Ja som vcera videl predavacku, ktorej tieklo z nosa, tak si to utrela dlanou az po prsty a potom isla do pokladne a vydavala s tou rukou ludom peniaze.
A ludia kaslu, ani nevedia, ako si tie papule veru maju zakryt.
Aj s tym nic nenarobis.

zdenika

Sami ľudia si za to môžme, že sa to bude šíriť, lebo je to pravda, že niektorí si nedajú povedať a neostanú doma, keď sa cítia zle.

Almarinos

Môžeš si kupovať čistiace prostriedky, ale ti nepomôžu, chyba je v ľuďoch. Teraz som bol na stanici, chlapík sedí na lavičke a kýcha a nezakryje si ani papulu. A to nevidím prvýkrát. Vírus sa dostane určite všade. Štát by mal informovať ľudí, že si majú celou dlaňou zakryť ústa, prípadne sa kýcha do ramena, alebo do vreckovky. Toto tu chýba. Načo dezinfikujú autobusy? Chýba osveta a uvedomenie si jednotlivcov, ako majú oni sami zabrániť šíreniu nákazy. A už cítim, že ma nejaká infekcia chytá. A to bolo po tom co si jedna baba asi 8 metrov odo mna sice davala ruku pred usta, ale nie blizko ust. Takto sa kvapôčky rozpŕchnu a cirkulujú. Videl som o tom dávnejšie video.Dúfam, že to moj organiznus zvádne...
A na staniciach ten vzduch cirkuluje. To je nebezpečné.

adma

Ja užívam vitamín C teraz tiež ale okrem toho mi veľmi pomohol olej z čiernej rasce, okolo mňa všetci chorí a ja nič verím že je to ním.

akinom007

V Italy mi zije blizka rodinná znama ( onkologicky pacient) bola sa pytat dr ako sa ma chranit.... co sa tyka cistiacich jej povedali SANYTOL DETTOL nneici corona virus s cistiacich jedine SAVO a pripravky obsahujuce chloridan sodny. A ludia vykupuju ako blaznivy Sanytoli :) inak neviem ci umyvaju a dezinfikuju len teraz? ! u man to je samozrejmost celorocne. Sanytol mam doma vzdy a do zasoby ci uz univerzal alebo na kupelnu, kuchynu nakolko Savo nemozem sposobuje mi problemy

akinom007

Almarinos/ to je pravda ludia su nezodpovedni voci svojemu vlastnemu zdraviu a aj okoliu, nezostanu doma ked su chori, nedoberu lieky, taktiez mnoho lekarov je lahostajnych a ma benevolentny pristup