Spánok

petra_peta

Ketlenka tak ale dá sa nájsť aj také normálne ako si to ty nazvala, keby chceš :) Nie na všetko treba brať hneď lieky a oblbováky.
Edisia vieš čo áno, to mi kamoška povedala, nech vyskúšam revitanerv. A je pravda, že pri dlhodobejšom užívaní cítim rozdiel :) Tiež som rada, že teda v mojom prípade nebolo nutné siahnuť hneď po liekoch :)

Edisia

Petra_peta prosím ťa a aký doplnok si brala? Lebo teda väčšina ľudí asi siaha skôr po liekoch ale to nechcem, tak reku si nechám poradiť. To ti niekto odporučil alebo ako? :)

Emma3

Mne na nespavosť docela pomohli aj CBD kvapky, akože neni to žiadny revolučný liek, ale mal spm pocit, že mi to celkom pomohlo proti nespavosti. Konkrétne to beriem aj teraz, už ked som ok a beriem odtialto www.ilovecbd.sk a som s tým maximálne spkojný :) má to oveľa viac benefitov, len ako pomocka pri nespavosti.

ketlenka

zuzimulka no inak to by nebolo na skodu, skusit aj nieco nazvem to normalne, popripade prirodnejsie ako hned s liekami to riesit, to ako nie som extra zastanca.

zuzimulka

ono je celkom fajn, ak existuje na trhu nieco co nie je hned na predpis a ze to nie su nejake tazke lieky, po ktorych je clovek hned mimo. vy co ste mali alebo mate problemy so spankom, skusali ste to najprv nejakou prirodnou cestou riesit?

erich360

Petra_peta a brala si ho nejako dlhodobo alebo po akej dobe si citila rozdiel, ze si sa, ja neviem lepsie vyspala alebo tak?

nurse87

dudinka57 aj mas na mysli nejaky konkretny doplnok? ked pises ze by sa mal brat pravidelne. ako suhlasim pokial to nie je nieco silne a na predpis, tak ako preco nie, ak pomoze :)

kikca1988

A to sa uziva stale alebo len ked sa nedari spat? Lebo ked je to vyzivovy doplnok tak to by som povedala ze je asi na mne kedy si ho dam, ci to ma tiez predpisane nejake davkovanie?

dudinka57

Keity myslim si, ze pokial ide o vyzivove doplnky asi by sa mali brat pravidelne. Vies ze nejde o nejaky predpisany liek, ktory je napriklad potrebne brat len fakt vtedy ked nevies zaspat :)

keity

Petra_peta a brala si ho pravidelne alebo len vtedy, kedy si mala problem zaspat? Lebo viem, ze su aj take lieky, co si ludia davaju povedzme ze nie pravidelne ale len ked nevedia zaspat.