Spánok

zanzi

Ahoj, ja som mala problémy so spánkom kvôli stresu a pocitu úzkosti... kamaratka mi odporučila doplnok www.joalis.sk a odvtedy sa to zlepšilo u mňa.

kikca1988

Fuha, tak na bezny doplnok toho obsahuje viac ako dost, to sa mi paci :) Asi nebude na skodu ho vyskusat.
Dudinka57 keby sme uz nicomu neverili, kde by sme boli prosim ta :) Ved je fajn, pokial to nie su lieky, ze by sa len tym clovek napchaval nie?

dudinka57

Da sa inak verit nejakym liekom, doplnkom alebo niecomu co hovori o tom, ze by malo pomoct na taketo problemy? Resp. je nieco co pomaha, a nestane sa clovek na tom zavisly?

romanusaa

presne, to si tak postupne ludia asi vsimnu, ze ak maju viacero problemov alebo bolesti a postupom casu a pravidelnym uzivanim sa zmiernia alebo vymiznu, su milo prekvapeni, ze je to len z jedneho vyzivoveho doplnku :)

klaksima

@zampana vies co to asi tak ruka v ruke islo, nesledovala som, ze ci to prislo naraz alebo po dvoch dnoch alebo tak, chapes :) clovek si skor vsimne, ze mu to preslo, alebo teda ten stav sa zlepsil :)

martinaZV

Citanie knih moze pomoct zaspat, ale to nie je nejake riesenie si myslim, hlavne ak sa clovek v noci budi, si nezaznes lampu a nezacnes znovu citat :) A pokial mas teda aj ty tento problem, tak ho mozes vyskusat, za to nic nedas :) Ked este vies, ze ide o doplnok a nie liek na predpis s nejakym vysokym doplatkom alebo co :)

zampana

@klaksima a tie problemy si mala sucasne, alebo nejako postupne sa ti zacali prejavovat? ze napriklad najprv ta zacal boliest chrbat a to sa ti nejako odrazilo aj na kvalite spanku?

klaksima

tiez som pozerala ako puk, ked mi o nom hovorili v lekarni, ze co obsahuje :) mne dokonca okrem problemu so spankom pomohol aj pri bolestiach s chrbticou. lebo ja nemozem mat len jeden problem, ale hned dva a viac aby mi luto nebolo :)

romanusaa

tak asi hlavne vitaminy, napriklad Becko aj Ecko :) to je super lebo tie ludom chybaju. napriklad ked som bola davnejsie na vysetreni, mi vraveli nech zacnem nieco z toho doplnat lebo mi to chyba :) celkom zaujimave, ze to by clovek ani nebol povedal. a co viem tak dolezitou zlozkou v nom je kyselina alfa lipoova :) tu nema len tak hocijaky doplnok.

kikca1988

Tak nemyslela som zrovna, ze lieky, ale vies niektorym pomaha ked si citaju knihu, alebo ze zaspavaju pri telke a taketo ine metody :) Ano presne, ja mam tiez tento problem. Zaujimalo by ma co take povedzme vynimocne obsahuje :)