Aké voľnedostupné lieky užívate na spanie?Ďakujem.M.
Spánok
kedy mam zacat riesit problem s nedostatkom a kvalitou spanku? kedy ste to riesili vy? lebo neviem, ze do kedy to ma byt, ze ok je to este unosne a od kedy je to uz brane ako problem a treba to nejako odborne riesit, dajme tomu.
Len to nie je pre kazdeho, niekto aj svoju pracu vykonava tak, ze je nutne aby bol na tych sietach pravidelne pripojeny takze to nie je bohvie co. Ale suhlasim s tou kombinaciou co napisala nurse87 plus este obmedzit kontakt s neprajnymi a negativnymi ludmi.
Tak v tom pripade by bola fajn kombinacia. Vypnut sa na chvilku od ludi, minimalne od takych, ktori z nas vysavaju zivot a uzivat aj nejake vitaminy, doplnky. Take kombo by uz snad mohlo pomoct dobremu a kludnemu spanku :) I ked na toto vplyva napriklad aj faza mesiaca, co viem tak su aj niektori senzitivni ludia.
mozno by nebolo na skodu sa aspon pokusit dat takymto stylom do kludu :) ved viaceri ludia sa postupne skusaju vypnut z tychto sieti, aj v mojom okoli :) alebo to teda kombinovat to s doplnkami :) ako je komu lepsie.
Tak potom, ak je to viac taky vnutorny problem, asi sa treba dat nejako do kludu, pripade sa skusit odstrihnut od socialnych sieti, aspon na nejaky cas. Ziaden vonkajsi vplyv, negativita aj to by mohlo pomoct nie?
ono nie je na skodu si nechat poradit. niekomu pomaha cvicenie, inemu doplnky, vitaminy a dalsiemu znova nieco ine :) treba ale verit, ze to pomoze. malokedy sa stane, ze na nespavost vplyva vonkajsie prostredie ale skor to, co sa deje v nasom vnutri.
@dudinka57 jasne, ved si predstav, ze keby sa vyrabali len take lieky alebo doplnky od coho by mal byt clovek zavisly, to by sme sa daleko nedostali :) takze ano existuju doplnky, ktore sa mozu uzivat dlhodobo a prave naopak ten ucinok a vysledok je lepsi, citelnejsi :)
@kikca1988 presne ako pises, obsahuje toho dost, takze ak by si revitanerv vyskusala, daj vediet ako ti pomohol :)
Ahoj, ja som mala problémy so spánkom kvôli stresu a pocitu úzkosti... kamaratka mi odporučila doplnok www.joalis.sk a odvtedy sa to zlepšilo u mňa.
Fuha, tak na bezny doplnok toho obsahuje viac ako dost, to sa mi paci :) Asi nebude na skodu ho vyskusat.
Dudinka57 keby sme uz nicomu neverili, kde by sme boli prosim ta :) Ved je fajn, pokial to nie su lieky, ze by sa len tym clovek napchaval nie?
Da sa inak verit nejakym liekom, doplnkom alebo niecomu co hovori o tom, ze by malo pomoct na taketo problemy? Resp. je nieco co pomaha, a nestane sa clovek na tom zavisly?