Spánok

ketlenka

erich360 tak co uz no teraz je taka doba, vsetci sa vsade nahlime, vsetko treba stihat, zarabat vela penazi, starat sa o rodinu konicky a neviem co a potom bum, clovek v noci kuka do stropu. a ty nieco uzivas? zuzimulka hej mas taky prerusovany spanok asi aj nieco ta podvedome trapi ci?

zuzimulka

ketlenka hej hej, no zase povedzme si kto nie, ale podla mna u mna je uz toto problem, lebo fakt sa zobudim castokrat v noci ani neviem preco a som hore, potom znova na chvilku zaspim a ked sa budem tak som uplne na kasu. erich360 a co ti pomohlo?

erich360

To mam pocit, ze je taky akoze novodoby problem proste problemy so spankom ma stale viac a viac ludi, Ci nas ovplyvnuje aj aktualna situacia a co sa deje alebo celkovo stres, je to hroza. Tiez som to tak mal, nevyspaty stale, nesustredeny, som ale rad, ze je to lepsie, lebo uz sa to nedalo.

ketlenka

zuzimulka neviem ci som len prehliadla, ale aj ty mas problemovy spanok? planujes na to nieco uzivat, alebo nieco pre to robit? reku ked si napisala, ze si zvedava na pozitivne ucinky :)

zuzimulka

kto by to bol povedat, ze vyzivovy doplnok a aj tak by sa nemalo davat napriklad viac tabliet alebo tak. ved ale jasne to si necham poradit.
ved dajte mi vediet :) to mna najviac zaujime, ze ci to individualne budete nejako pocitovat co sa tyka pozitivnych ucinkov :)

radoslavka

Zuzimulka hej jasne po nejakom case dam info, ze co a ako a hej je to uvedene, ze jedna tableta denne a v principe je na tebe kedy si ju das, nie je to tak, ze hodinu pred spanim alebo co :)

erich360

Zuzimulka ano uziva sa len jedna tableta, ako ta denna davka by sa nemala pri nicom prekracovat, ani pri vyzivovych doplnkoch :) Bez ohladu na to ako je clovek napriklad nevyspaty, stale sa bavime o jednej tabletke :)

zuzimulka

radoslavka tak potom daj vediet, ako pocitujes ucinky, lebo to ma zaujima a teda aj v pribalovom letaku je napisane, ze len jednu tabletu? ci podla toho ako velmi sa uz chce clovek vyspat si toho moze dat viac?

radoslavka

Sammy hej jasne, ale tak vdaka za tip :) Revitanerv som si bola kupit a budem ho postupne uzivat :) Tak hadam budem spat ako babatko ako sa hovori :) Ale tak uz aj to bude lepsie, ze ide jar a toto pochmurne zimne obdobie sa pomaly konci :)