Aké voľnedostupné lieky užívate na spanie?Ďakujem.M.
Spánok
zemlicka32 aha hej jasne, ale vies co podla mna to je uz celkovo tak na ludi v poslednej dobe vela aj to co sa deje "vonku" a mozno aj tymito horucavami ze sa tazsie spi. aj si teda uz skusala nieco co by ti mohlo pomoct? :)
sammy ako pises, ako clovek to den dva zvladne si povies dospis a dospis a ked furt nic tak to uz je cele zle. vies co iba take tie aj mi mamina poradila, ze teple mlieko, alebo taky levandulovy vankusik, ale kdeze D:
Slavicka tak to je zle to verim, ze ked to trva dlhsie, okrem toho ze si nevyspata tak mozno aj menej sustredena nervozna atd co? A aj si nieco skusila na to? Nejake ja neviem "domace recepty" ?
no ja mam teraz velke problemy so spankom, aj ked idem spat skor, budim sa skoro, neviem uz zaspat aj pocas noci je to take nijake, ze kvalita nula bodov, bodvedomie asi pracuje viac ako by som chcela. hroza
Zuzimulka nie nie práveže to som tak ako zhodnotila, že asi je lepšie to riešiť, pokiaľ človek vie ako :) Hej presne ako si napísala, mám taký problematickejší ten spánok.
zemlicka32 a to si myslela tak ze aj ty mas nejaky problem co sa toho spanku tyka, ci si to len tak skonstatovala? :) je to ale pravda, lebo v konecnom dosledku keby si si to vsetko scitala, tak za tie lieky klasicke sa ,,vyhodi" dost penazi. sihkira vies co som v tomto ako keby este na zaciatku s uzivanim takze tak postupne :)
zuzimulka aha a to ti pomohlo? ci ako si sa k nemu dostala? :) zemlicka32 tak toto mi ani nevrav, ale niekedy mam pocit ze sa inak neda, ze jednoducho si to telo tak nastavi ze ako co uz.
Ako za mňa je fajn, pokiaľ človek má možnosť to nejako riešiť, že teda nie sa len prehadzovať v posteli a nespať alebo teda druhá možnosť tlačiť do seba drahé lieky, to by som ani ja nechcela.
sihkira nizsie som pridala aj fotku - revitanerv :) tak zase ono niekedy sa v tejto dobe neda nejako si nastavit kludovy rezim. ako pomaha aj to ked je vonku konecne pekle teplo a dlho je svetlo, ze na psychiku aspon tak myslim, ze clovek sa snazi aj tymto smerom prist na ine kludnejsie myslienky :)
zuzimulka a co si zacala uzivat? :) inak toto je pravda, ze sa vseobecne hovori ze minimalne tu hodinu pred spanim by mal byt taky kludovy rezim :) tak ale to sa neda podla mna niekedy az tak ovplyvnit ak ma napriklad aj clovek deti :)