Spánok

Sammy

A ides ho teda vyskusat ci nie? Cena nie je zla, co som pozerala. Aj ti doktor robil nejake vysetrenia? To varovanie ma svoj vyznam, to je jasne.

llnzzda

dopadla som lepšie ako som myslela. na ten doplnok mi len povedal, že mi nevie zaručiť, že mi pomôže. že pozná prípady kedy to človeku pomohlo a pozná aj také ktorým nie. že je to na mne, že ublížiť to neublíži a výrazne ma varoval aby som nezvyšovala dávku

pisticka

ani pri vitaminoch sa neodporuca zyvsovat denna davka. tym, ze si zyvsis dennu davku si mozes akurat tak ublizit, neriskovala by a uz vobec si nemyslim, ze by ti to potom rychlejsie pomohlo

petra_peta

To dávkovanie má svoje opodstatnenie a nebolo by asi rozumné ho zvyšovať, nemysím, že by mal vtedy vyššiu účinnosť. Opýtaj sa v lekárni myslím, že ti povedia to isté

zampana

hned sa opytat ci vam to pomohlo rychlejsie, ked ste nebarli 1 ale 2 tie kapsule denne? mam zdravotne problemy a hladam nieco rychle a ucinne

Sammy

Ahoj, ako si dopadla? Co ti povedal lekar? Rada by som pocula nazor aj odbornina na tento vyrobok, kvoli mojej mamine, ktora ma problem so spanim :(

pisticka

opytaj, sama som zevdava co ti na to povie lekar :) ja bezne nekupujem taketo volnopredajne doplnky, som skor na bylinky a prirodne veci, no toto je vraj na rastlinnej baze, tak asi aj preto to sestra vyskusala :)

llnzzda

zajtra idem k lekárovi, tak sa naň opýtam. koľko to stojí na mesiac? nemôžem si teraz veľmi vyskakovať, no zdravie je pre mňa dôležité

petra_peta

Už som o ňom počula, naozaj jej pomáha aj keď brala silné lieky na spanie? Lebo je to dosť veľký prechod z takých liekov na výživový doplnok. Pre ten organizmus to musel byť dosť zaberák, nie?