Aké voľnedostupné lieky užívate na spanie?Ďakujem.M.
Spánok
To dávkovanie má svoje opodstatnenie a nebolo by asi rozumné ho zvyšovať, nemysím, že by mal vtedy vyššiu účinnosť. Opýtaj sa v lekárni myslím, že ti povedia to isté
hned sa opytat ci vam to pomohlo rychlejsie, ked ste nebarli 1 ale 2 tie kapsule denne? mam zdravotne problemy a hladam nieco rychle a ucinne
Ahoj, ako si dopadla? Co ti povedal lekar? Rada by som pocula nazor aj odbornina na tento vyrobok, kvoli mojej mamine, ktora ma problem so spanim :(
Prosím vás a je Mirzaten návykový liek ? Máte s ním niekto skúsenosti?
opytaj, sama som zevdava co ti na to povie lekar :) ja bezne nekupujem taketo volnopredajne doplnky, som skor na bylinky a prirodne veci, no toto je vraj na rastlinnej baze, tak asi aj preto to sestra vyskusala :)
zajtra idem k lekárovi, tak sa naň opýtam. koľko to stojí na mesiac? nemôžem si teraz veľmi vyskakovať, no zdravie je pre mňa dôležité
Už som o ňom počula, naozaj jej pomáha aj keď brala silné lieky na spanie? Lebo je to dosť veľký prechod z takých liekov na výživový doplnok. Pre ten organizmus to musel byť dosť zaberák, nie?
popytaj sa v lekarni na revitanerv strong, ona presla nan. uziva ho cez pol roka, vcera som sa jej pytala ci ho este berie a ci jej pomaha, lebo ze ty chces prejst z liekov na nieco volnopredajne a nenavykove :) ze mas ist do toho, ze to chce chvilu casu ale pomaha.
a na čo konkrétne prešla? tých produktov je na trhu dosť čo som tak pozerala, no osobná skúsenosť je najlepšia, tak si rada nechám poradiť čo si pozrieť a na ktoré veci sa zamerať. nemala problémy so spaním ked vysadila lieky a prešla na toto ?
sestra brala dlho lieky na spanie a potom sa z nich dlho spamatavala. presla tiez na vyzivovydoplnok na prirodnej baze a ten moze brat aj dlhodobo, teraz ho berie cca rok. bala sa, ze priberie lebo obsahuje dost vitaminov b, al nepribrala a citi sa dobre