Aké voľnedostupné lieky užívate na spanie?Ďakujem.M.
Spánok
Ja, rozhodol som sa ho vyskusat, mam dlhodobe problmy so spankom, no uzivam ho len tyzden
uzival ho tu niekto, kto mal problem so spankom, uz par mesiacov mam problemy, ze neviem zaspat a ked zaspim spim len par hodin
A pomohlo ti to? Ja trpím bolesťami chrbta už roky, skúšala som kadečo od cvičenia cez akupunktúru až po lieky. No všetko zabralo len na chvíľu :/
S tym suhlasim, tiez som ho uvazala skoro pol roka potom ako som prestala kojit a moje telo bolo vycerpane a vratili sa mi bolesti chrbta ktore som mala ako pubertacka sposobene urazom.
v lekarni mi hovorila pani, ze si to kupuju aj mamicky ktore uz nekoja, no maju problemy s bolestami chrbta z nosenia deticiek na rukach :)
no to by mozno dobre padlo mojej mamine, ma uz dlhe roky problemy s krcnou chrbticou a musi si davat lieky od bolesti a dost casto
ta kyselina alfa lipoova premiena sacharidy, tuky a bielkoviny v potrave na energiu, ktoru moze telo ukladat do zasoby na dalsie pouzitie.co som citala, tak pri jej uzivani ludia znizili spotrebu liekov proti bolesti. tento doplnok sa pouziva aj pri bolestiach chrbtice trebars
A to je dobré len keď trpíš nespavosťou? Či aj na niečo iné?
cena je veru v pohode, ratala som, ze to bude drahsie. mozem sa ale opytat co je to ta kyselina alfa-lipoova este som to nepocula
vola sa Revitanerv strong, najdes aj na pilulke celkom fajn popis k tomu. ja som si to dlhsie studovala aj ine produkty, no u mna vyhral on