Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Spánok

diidi

viete mi poradit nieco na unavu? spim v noci dobre no budim sa unavena a neviem co to moze sposobovat :( spim minimalne 8 hodin a spim celu noc

zampana

ja som ho objednala cez internet, som nan zvedava ci sa moj zdravotny stav zlepsi, budem dufat. citala som o nom vacsinou pozitiva

9hajma0

bezne stoji okolo 15-16€, je to fajn akcia, vyuzijem, uz mi dochadza a chcela by som ho este nejake 2 mesiace uzivat, moje problemy s trpnutim ruk prechadzaju :)

dudinka57

A bezne stoji teda kolko? Bola si v predajni ci cez internet objednala? Moja mamina ho uzivala, ked mala problemy s nervami :)

llnzzda

áno, už som ho aj kúpila, na benu lekárni je teraz akcia naň, kúpila som ho za 11,99 a rovno 2 balenia :) tak verím, že mi bude lepšie ako je mi teraz :)

zampana

dobre teda, nebudem to ja riskovat ak by mi mao byt zle alebo este nieco horsie :) bola som totiz na odbere krvi a moje hodnoty su velmi nizke po covide, chcem vyskusat toto, kamoska mi to poradila

Sammy

A ides ho teda vyskusat ci nie? Cena nie je zla, co som pozerala. Aj ti doktor robil nejake vysetrenia? To varovanie ma svoj vyznam, to je jasne.

llnzzda

dopadla som lepšie ako som myslela. na ten doplnok mi len povedal, že mi nevie zaručiť, že mi pomôže. že pozná prípady kedy to človeku pomohlo a pozná aj také ktorým nie. že je to na mne, že ublížiť to neublíži a výrazne ma varoval aby som nezvyšovala dávku

pisticka

ani pri vitaminoch sa neodporuca zyvsovat denna davka. tym, ze si zyvsis dennu davku si mozes akurat tak ublizit, neriskovala by a uz vobec si nemyslim, ze by ti to potom rychlejsie pomohlo