Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Spánok

zampana

no jasne, ze aj vyzivovy doplnok je na to :) to je pre takych ludi, ako si aj ty napisala, ktori nechcu siahnut hned po liekoch :) a ty uz mas dlhodobejsie so spankom problem?

kikca1988

Hej presne tak to je ako si napisala :) Vyzivovy doplnok, ktory pomoze na spanok? Myslela som, ze na to su len lieky :)

zampana

@kikca1988 ale to ja poznam, ze ked ti nieco je, tak na jednu stranu si povies, ze aha toto by som vyskusala a vzapati si povies, ze radsej nie :) taky zvlastny pocit zufalstva alebo co :) tak lieky hned uzivat netreba, skor vyzivove doplnky. nad takymi si neuvazovala?

kikca1988

Ale ved asi nie, to som chcela len tak odlahcit :) A myslim, ze nie som zrovna ten typ cloveka, ktory by sa dokazal pri meditacii sustredit, takze aj toto som sama sebe uz odoprela :) Ale nechcem uzivat hned nejake lieky.

9hajma0

@kikca1988 myslis, ze by ti bolo lepsie, keby si sa s tym takto jednoducho zmierila? :) keby si prestala vecerat, bola by si hladna a aj tak by si sa budila, ale meditacia nie je zly napad. chces ist takouto alternativnou formou?

kikca1988

Nestaci, ked sa clovek zmieri s tym, ze je nevyspaty? Ci su nejake ucinne triky a tipy ako tomu pomoct? Lebo ako ja neviem, ci mam prestat vecerat, alebo zacat meditovat alebo co :)

9hajma0

a tak aspon sa mozes tesit z noveho matracu, ked uz nic ine. dokonca som niekde citala, ze clovek, ked dlho spi tak aj vtedy sa citi unaveny, mozno aj tych tvojich 8 hodin spanku je pre telo vela :) ale to uz len pomimo. a aku mas predstavu? alebo len aby toho nebolo vela na uzivanie?

diidi

matrace mame nove, kupovali sme ich preto, ze som si myslela, ze je to tym. no nie je. to s tou imunitou mi dava vacsi zmysel, no cim teraz posilnit imunitu aby som nemusela denne jest miliom tabliet?

simranka54

ked sa budis unavena, moze to sposobovat aj zly matrac, zla poloha pocas spanku. je tu viac dovodov preco si stale unavena