Aké voľnedostupné lieky užívate na spanie?Ďakujem.M.
Spánok
no jasne, ze aj vyzivovy doplnok je na to :) to je pre takych ludi, ako si aj ty napisala, ktori nechcu siahnut hned po liekoch :) a ty uz mas dlhodobejsie so spankom problem?
Hej presne tak to je ako si napisala :) Vyzivovy doplnok, ktory pomoze na spanok? Myslela som, ze na to su len lieky :)
@kikca1988 ale to ja poznam, ze ked ti nieco je, tak na jednu stranu si povies, ze aha toto by som vyskusala a vzapati si povies, ze radsej nie :) taky zvlastny pocit zufalstva alebo co :) tak lieky hned uzivat netreba, skor vyzivove doplnky. nad takymi si neuvazovala?
Ale ved asi nie, to som chcela len tak odlahcit :) A myslim, ze nie som zrovna ten typ cloveka, ktory by sa dokazal pri meditacii sustredit, takze aj toto som sama sebe uz odoprela :) Ale nechcem uzivat hned nejake lieky.
@kikca1988 myslis, ze by ti bolo lepsie, keby si sa s tym takto jednoducho zmierila? :) keby si prestala vecerat, bola by si hladna a aj tak by si sa budila, ale meditacia nie je zly napad. chces ist takouto alternativnou formou?
Nestaci, ked sa clovek zmieri s tym, ze je nevyspaty? Ci su nejake ucinne triky a tipy ako tomu pomoct? Lebo ako ja neviem, ci mam prestat vecerat, alebo zacat meditovat alebo co :)
a tak aspon sa mozes tesit z noveho matracu, ked uz nic ine. dokonca som niekde citala, ze clovek, ked dlho spi tak aj vtedy sa citi unaveny, mozno aj tych tvojich 8 hodin spanku je pre telo vela :) ale to uz len pomimo. a aku mas predstavu? alebo len aby toho nebolo vela na uzivanie?
matrace mame nove, kupovali sme ich preto, ze som si myslela, ze je to tym. no nie je. to s tou imunitou mi dava vacsi zmysel, no cim teraz posilnit imunitu aby som nemusela denne jest miliom tabliet?
a mas aj ine priznaky ako unavu? moze to byt len nedostatok vitaminov a znizenu imunitu, celo sa tak brani
ked sa budis unavena, moze to sposobovat aj zly matrac, zla poloha pocas spanku. je tu viac dovodov preco si stale unavena