Spánok

petra_peta

Ja byť tebou sa poradím priamo s lekárom, nie všetky voľnopredajné lieky sa znesú s tými čo máš na predpis. Alebo aspoň s lekárnikom v lekárni aj on by ti mal vedieť poradiť

Mario1222

Dobrý deň, prosím vás ja užívam každý večer Mirzaten 45 mg. Lekár mi ho odporučil pre lepší spánok, prosím vás nie je tento liek návykový ? Neviem čo je to za druh, ale užívam ho vyše 2 rokov a teda neviem, či som si už na ňom nevybudoval návyk ? Ďakujem

Sammy

A dany doktor ti neporadil co zvolit miesto toho ci ti povedal, ze uplne vsetko vysadit? Lebo ked ti znizil davky, tak je to na dobrej ceste :) Ako dlho si brala tie lieky?

llnzzda

veď som sa aj poradila, dávky pomaly znižujem, no chcela som skúsenosť či sa to vôbec dá vysadiť úplne takéto lieky alebo ich teda nahradiť niečím čo nie je návykové :)

petra_peta

Nemala by si sa s niečím takým poradiť s lekárom čo ti ich prepísal? Tak treba asi zmenšovať postupne dávky nie? Neviem ako to funguje, ja sa takýchto oblbovákom snažím vyhnúť :)

llnzzda

môžem sa opýtať či ste niekto presedlal z liekov na spanie na výživové doplnky? lebo ja som musela začať užívať lieky na spanie, nechcem písať prečo, ale myslím, že nastal čas ich vysadiť a začať fungovať bez nich

erich360

Opytaj sa v lekarni, ked tam budes, no mne sa zda, ze vacsie balenie nie je. Ja som na vykusanie kupil najprv jedno a teraz som si kupil 2 naraz. Ci je niekde nizsia cena neviem, skus pozret elekarne, ale tam zase zaplatis postovne

Svetla777

a ake velke sa da kupit balenie? len to 30tkove ci je aj vacsie? chcem to vyskusat. je tam nejaka lepsia cena, popripade neviete ci je teraz niekde vyhodnejsia cena?

romanusaa

je to vyzivovy doplnok a nie, nie je navykovy, v podstate tam nie je ziadna taka latka, ktora by ta oblbla, ako lieky na spanie.v tom je to fajn, tiez som nechcela ziaden taky, pri ktorom by som nemohla soferovat alebo by sposobil, ze moje schopnosti by boli utlmene

Sammy

A to je nejaky vyrobok z lekarne? Nie je to navykove? Ci sa moze uzivat aj dlhodobo. Ja som chvilu uzivala lieky na spanie, no som rada, ze uz nemusim a hoci stale ten spanok nie je v poriadku, hente lieky uz nechcem